WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Wednesday, February 5, 2014

BLOCK THE DATE : #SBB2014

Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014

Perhatian !! Perhatian !!

BLOCK THE DATE :
8 MAC 2014
SABTU
  
Untuk Apa??

Apa lagi kalau bukan untuk Majlis "Sepetang Bersama Bloggers 2014" anjuran Denaihati Network...

Mak Lady & Mak Dara dah tempah meja untuk ke sana! 
ANDA SUDAH DAFTAR KER BELUM???

Yerrr... kami dah pun tempah seat ke Majlis gilang gemilang yang bakal berlangsung di Saloma Bistro ni. Majlis bersama bloggers ni semesti nya dinanti-nantikan. Mak Lady penah attend majlis yang sama tahun lepas. Meriah sangat tak leh nak di gambarkan di entry. Cuma mereka yang hadir tahu....

Hmmm sebab tu, Mak Lady tak mahu lepas kan peluang untuk hadir pada majlis tahun ni. Terima kasih kepada Mak Dara sebab ingatkan MakLady agar cepat2 tempah tempat di majlis itu nanti. :) Semestilah We Are Family !! Semangat keluarga tu tak pernah lekang. Maka dengan kesetujuan semua ahli keluarga kami , hampir SATU MEJA kami tempah Uolz....

Bukan itu saja. Ada ....
Pelbagai hadiah menarik untuk dimenangi
kalau nak tahu apa hadiah menarik SILA LIHAT DI SINI

Yang di nanti dah tiba.....
Segala rancangan dah diatur oleh pihak DenaiNetwork  termasuk aturcara dan program berupa perkongsian ilmu yang diketengahkan oleh para blogger yang terkenal. Yang ini yang best tau...sebab para blogger yang dijemput ini akan berkongsi pengalaman mereka dengan para peserta.

Aturcara lain dikhabarkan sangat menarik. Selain dari pertemuan para blogger dari tanahair, dijangka blogger dari perosok Asia Tenggara, termasuk Brunei dan Indonesia turut sama hadir. Difahamkan juga majlis pada tahun ni, lebih BOOM!!! sebab sambutan dari pihak penganjur amat menggalakkan. Meriah Uolz. So, jangan lepaskan peluang. Daftar lah segera !!

Mak Lady dapat tahu setakat tengahari ni dah hampir 150 orang !!
Cepatttt ... daftarrr.. Rasanya penyertaan ade limit ..

*Jangan lepaskan peluang untuk cabutan bertuah mingguan - sila rujuk #SBB2014 #SBBYEOS2014 cc Yeo's Malaysia (menaja utama)

Bukan sahaja majlis pertemuan, akan ada pameran jualan yang disertai oleh online bloggers. oh yess !! MakLady pun daftar bagi mendapatkan tapak Bazaar jualan. Nanti jangan lupa singgah la ke ruang niaga Closets Of AmyAmy & My Worth Buying Shoppe. Pesertaan kami sekadar memeriahkan lagi majlis. Yang paling excited nya, Mak Lady dan keluarga akan bergabung dengan Mak Dara nanti untuk memberi semangat paling havoc berbanding tahun lepas. Watchaout Uguys... Kami akan gegarkan ruang dewan (cewwaahhh... havoc la kira niiee hehe) Bloggers yang turut hadir pun dikhabarkan hebat2 belaka. InsyaAllah dikhabarkan PENDAFTARAN kian mendapat sambutan.

Untuk mendaftar sila KLIK KAT SINI

Acara paling dinanti : Cabutan hadiah menarik menanti kita. Jadi jangan buang masa, Jom daftar !!





Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]