WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, January 27, 2014

When A meeting A = Havoc !!

from the desk of  MakLady : 13/1/14

Sekembalinya MakLady dari Labuan tempohari. Memang ada kejutan jugak oleh sesorang ni. Pada mulanya dijangka sesorang ini yang sepatutnya datang amik di airport tapi rupanya mereka dah plan nak kenakan MakLady... hhhmm bukan main lagi korang yer...

So bila landed, dan terus menuju ke area menunggu @ Arrival Hall, MakLady pun terus mencari kereta yang sepatutnya mengambil MakLady tadi. Smemangnya masa tu MakLady seakan di awang2an - konon jetlack la yerrr??- agak blurr. Then sebelum sempat nak text, MakLady ternampak lah seseorang ini yang familiar. Hhmmm tak susah nak nampak dia ni antara yang lain !! Definately this person is not a minion.. ha ha ha

okeylah. Dia datang dengan lenggang kangkong. sambil tersenyum. Capai beg Maklady dan terus bawa ke kereta yang sedang parkir di tepi jalan berhampiran. Memandangkan MakLady masih dalam zon blurr dan kepenatan, tak perasan la pulak kelibat sesiapa pun berhampiran kereta itu tadi....lalu membuka pintu kereta

" Ya ALLAH !!! " TERKEZUT gak ler kita.. Nasib baik tak melatah kat tengah2 jalan tu. Kurus semangat MakLady!! Apa idaknya, ntah dari mana datang nya...tetiba cikJejar dah pun ada kat front seat !!!
ha ha ha.. gelak kami sekejap!! Suka nya diaaaa...kena kan org!!

alkisahnya... CikJejar & MrJejar nak surprise kan MakLady .... :p
sebenarnya dia CJ, mana leh tahan nak berjauhan dengan Maknya ni..hehehe
nak je ngikut orang datang amik kita kat airport ..... :p!! double :p :p....
he he he
Happening rite? bila we all berjumpa. ada sajaaaa....
Ooo tambah pula bila MrJejar pun bersubahat dalam misi ini....
Siap koranggggg !!

Happening rite?
Wait till later...

Ok now lagi havoc : 
Masuk kerata dok belakang. Terasa macam MeM hehehe... MakLady pun mula bertanya kabar. Almaklumlah, dah lama tak jumpa katanya. Sambil kami berdua berbual, enJejar memandu ikut jalan lama menuju ke Bangi. Sebelum balik KL, kami kena singgah Bangi untuk Lunch dengan anak bujang Maklady, AmerHaizat yang blajar kat GMI. Hari tu hari pertama mendaftar untuk semester baru. Kebetulan, membuat janji untuk makan bersama , kami bertiga terus ke restoran yang dijanji. Haizat ke sana dengan buah hati dia, Amira namamya.

For the first time in our history - A's meet A's...
Bila diamati betul2 ...kesemua kami yang berada di meja makan pada tengahari itu, semua mempunyai pangkal nama huruf A ... dan paling ketara...bila di lihat dari keseluruh ahli keluarga MakLady kesemua nya ada pangkal A pada nama mereka! Nak jadi kan ianya lagi HAVOC uolz...boleh pulak nama teman atau pun panggilan pada insan terdekat mereka ini, bermula dengan pangkal A. Bukan itu sahaja, nama mereka ini, seakan nama anak2 MakLady sendiri!

Mungkin kah kebetulan ataupun ketentuanNya.. Allahualam.
* nnti MakLady sambung lagi pasal Uniknya,  A meets A ni yerr... tetiba rasa mcm nak pekena tehtarik!! ..*
When A meets A = Havoc

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]