WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Friday, January 24, 2014

Go! Seoul Garden, Go!!

K for Kenyang...K for KPop ..Huhu
Dh mcm bunyi PoP yg selalu kita dengar tiap Jumaat via MLM bila tonton rancangan MLM tu jer he he he
Cuma bunyi PoP yang ni klu family kami, hanya Erin je yang boleh tiru sebijik macam lenggok bunyi PoP - identiti ® mamat si Comey tu. Tapi kalau "K" yg satu ni paling ketara bila perut diisi dengan hidangan BBQ...
So hari ni, bila uolz baca entri kali ni, xde photo makanan yang MakLady sertakan. Sebab apa plak??? 
Kali ni uolz perlu bayangkan aja. Sekadar bayangkan .... Hanya Kpop dalam mulut je. Ha ha ha.. Jgn usya lebih2 nnti ade yg terliur plak...
Apa kata uolz relax n enjoy urself ..  Uolz harus imagine amik bau dan dengan bunyi PoP bahan di BBQ. Sebenar nya semalam MakLady ada lunch date dengan CikJejar. Tak sempat nak snap gambar sbb Kami busy ngadap dapur panggang. So, Alang2 uol tengah bayangkan lunch kami semalam. Boleh  juga kalau uolz bayangkan sekali diri kami yang tengah lapar. Hmm... Mungkin boleh makan sekor ayam...
Oklah. Jaga jaga jgn terkuar bunyi PoP bersalut airliur uol sudah..huhu.. 
Teruskan membaca. Jangan pandang belangkang.....dan Selamat menjamu selera uolz ;)) 
*dessert kat sana pun menyelerakan..*

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]