WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Saturday, December 7, 2013

Sempat manja kan diri...

Berkunjung ke Labuan utk kali ni pun MakLady tak lepas peluang untuk ke pusat refleksologi.. 

Manjakan diri..? Hmm well.. U can say that coz di sana kita akan di layan mcm anak raja....hehehehe *over tau MakLady ni* OK.ok bukan anak raja tpi tetamu khas yg datang dr Kay Ell.. Huhuhu *xpe berlagak skit sbb mmg pun anak jati KL, kaedahnya...*

Sebenarnya sejak dari KL lagi badan dah lemau. Sakit tekak dah melanda diri. Badan serta kaki naik sembab dan masuk angin. Cara terbaik utk melegakan urat saraf yang tersumbat ni adalah dengan urutan ...

Jadi semalam ..
MakLady ajak la Erin teman gi wat rawatan refleksologi urutan tapak kaki. Pergggg... Lega sesangat setelah satu jam diurut sambil dijamu dengan air tea china yang nyaman. Aduhhh rasa mau tidur plak ..hehe Amoi kat situ pun berikan tuala panas utk fresh-up lepas urut. Wowww...mmg fresh MakLady rasa. Bolehlah round satu Labuan kot lepas ni.. :) Ehhh..mana boleh!! Datang sini bukan nak pi jalan2 MakLady oii.. Oppsss..sorry! Terlajak sudah story ML..

Kita sambung later k. Nak gi pasar...beli udang rimau..rimau..rimau..

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]