WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Saturday, December 7, 2013

Feeling2 ala The Titanic?

CUTI SEKOLAH masih berlangsung. 

Cuma ada setengah pelajar terutama IPTS dan IPTA masih belum cuti dari pengajian. Rasanya sekarang ni, rakan2 kita ni, tengah berperang dengan buku buku. Almaklumlah dihujung semester ujian demi ujian dan tak lupa juga assignments yang bertimbun harus di selesaikan sebelum hadapi peperiksaan FINAL. Ada yang seawal minggu ini dan akan berakhir hingga pertengahan Januari.

Kepada para pelajar SEMUA, MakLady berdoa dengan ikhlas nya agar kalian terus berusaha untuk ulangkaji dan seterusnya menempuh minggu FINAL exam dengan lebih tenang dan berjaya dengan cemerlangnya. InsyaALLAH... amiiinnn...

Tapi hari ni bukan nk bercerita pasal cara cara nak menghadapi EXAM tapi 
cara cara nak meringankan minda sambil menghadap buku2... hehehe

Sebenarnya, dalam masa cuti sekolah ini, MakLady juga berkunjung ke Melaka. Sambil membawa keluarga jalan2 sempat jugak MakLady singgah jengah Cik Jejar ... melihat keadaan beliau. Yer..mmg sibuk dia di saat hujung semester akhir ini. Wlaupun tak dapat luang kan masa dengan adik2 kali ni (disebabkan aktivit kuliah yang dihadapi sepanjang hari) maka disebelah malam nya, kami dapat bersama walau seketika.... 

Cukuplah nak lepaskan rindu...kaedah nya ...:))
Persis Rose di atas Titanic..
.Sambil menemani adik menaiki River Cruise, sempat juga
berlepaskan stress di penghujung semester ni, dengan
beraksi di depan kanta camera hp nya... :).

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]