WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, July 15, 2013

What IF ... Mak Lady ajak berbuka bersama.....?

ASSALAMUALAIKUM ...

Selamat Berpuasa... :)

Hi..ingat lagi tak entry semalam? Pasal WHAT IF ....

It's only an idea ~!

Tetiba Bersemangat la plak nak wat mini gath ~ sempena Ramadhan. Lagipun, dah lama juga MakLady teringin nak duduk semeja secara SANTAI dengan rakan bloggers dan anak MakLady yang sorang ni. Bukan selalu dapat lepak sama :) Kebetulan Cik Jejar pun akan mula bercuti setelah habis final exam. Klu nak tau sepanjang cuti ni, beliau dah ada event sana sini. So, bila ada masa yang terluang, apa kata we spend quality time together? Tambah pulak sempena bulan mulia ni, tak salah jika kita sama2 eratkan kemesraan takkala berbuka puasa.

hhhhmmmm....What IF ...the idea jadi nyata?

Pada bulan Ramadan ni elok jugak kita bersama merapatkan siratulrahim sesama rakan bloggers. Agak2 ada tak, yang nak join kitorg? Well.. bukan lah majlis yang Grand ke apa, Sekadar bertemu mesra sebelum kita sambut Syawal pulak. 

Lagipun pada perancangan MakLady, nak juga blogger merangkap my darling sista, MakDara pun dapat join sama. Acik Topi dan rakan blogger maupun followers Cik Jejar kalau nak join sama, pun boleh~! Barulah meroyan sikit majlis kita tu..ha ha ha...Tak gitu Bicara Mak Dara? :))

Jika tiada aral melintang dan setelah tarikh photoshoot selesai nanti, dapatlah kita duduk semeja dan bermesra di aturcara santai bersama bloggers maupun followers blog yang selama ini setia bersama .... Tempat dan tarikhnya akan diberitahu kemudian. Yang penting - ADE KER yang nak join MakLady & Jejariruncing our "IFTAR" nanti?? * wondering...* [-_-] hu hu hu
Bersama MakLady & CikJejar :)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]