WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Saturday, July 20, 2013

Shop Till You Drop

Hye! It's weekend dear. Letz do some shoppiinnnggg...
Despite the Ramadan, rata rata org brpuasa, today sure rmai gak umat yg x lepas peluang nk kuar shopping for raya. Shopping malls, komplek mbeli belah, bazaar dah tentu x lengang dgn mereka yg nk sambut raya nanti.
Jalanraya kat KL ni, jgn ckp lah.. Jem! Jem! Jem!
Sesak! Padat! dgn orangramai! Shopping! shopping!
MakLady pun takmo ketinggalan tau.. ;))
Jom reramai kuar Shopping! Kasi meriah persiapan raya katanye ;)
*btw, gaji bulan ni kata nya dapat tambahan separuh bulan tu, confirm ke? huhu*

To u guys yg kuar shopping tu.. tolong jaga begduit, handbeg, wallet uol, ok! Kita xmo end up bgi duit raya kt mrk yg malas nk keja ... tp rajin ragut hasil titik peluh org lain! choaww.. minta dijauhkan..
yg bw anak pi shopping tu, plz pastikan anak uol ade disamping uol tau. jgn leka shopping, anak merayau pun xsedar. bukan apa sindikit curi kanak pun berluasa skrg ni. So pleaseeeeee.... Bgi yg bw awekz or wify jalan2 jaga elok2. Kalau rasa nk pitam tu, tarik nafas panjang - ishtifar skali. Almaklumlah, org pompuan ni, nafsu membeli slalunye mlebihi waktu biasa... hehe
Oklah dearie.. happy shopping and selamat Iftar semua ;))

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]