WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Thursday, July 18, 2013

Setia Hujung Nyawa Raya pulak !

Syukuralhamdulillah 
Dah 10 hari kita berpuasa.

Khabarnya juga hari ni dah masuk hari ke 2 , produksi drama favourite MakLady (dan berjuta juta lemon penonton setia ) yakni - Setia Hujung Nyawa mula shoot utk edisi raya. Jodolnya kali ni, ditambah dengan sambutan raya bersama watak penting SHN. Harap2 masih kekalkan pelakun lama. Pasti MELETOP lagi laaaa... sebab kat FB dah ramai peminat tak sabar2 nak tonton Setia Hujung Nyawa Raya !!!
Para Pelakun Setia Hujung Nyawa
Sebenarnya sebelum episod akhir hari tu pun, dah ramai peminat meminta pihak produksi SUHAN MOVIES  wat sambung cerita ni. Alhamdulillah, mereka sudi mendengar rintihan peminat setia SHN ....walaupun setakat edisi raya~! Tu pun dah cukup utk buat peminat menanti penuh debaran raya nanti, untuk saksikan ~ mcm mana kehidupan EL dan Zain seterusnya...

Tentu seronok kan? Meriah raya mereka. Ditambah plak masa raya ni jugak lah, MakLady akan menontonnya dengan anak2 diperantauan. Kira mengubat rindu jugak la nak tengok suasana pasangan favourite MakLady ni beraya - mungkin masa tu, El dan Zain tengah menanti kelahiran anak mereka. Lepas tu, abang El pulak menikah dengan Dr ... hhmm apa yer nama (lupa plak daaahhh..) Mesti meriah rumah ibubapa El masa raya nanti kan... :) Tak sabar rasanya nak tengok ~!!

Raya raya ni, terubat lah sikit rindu peminat kepada El & Zain (lakunan Amar & Nelydia)
Apa lah agaknya telatah mereka plak kali ni....
issskkk...xsabar nak tengok SHN Raya...

Selamat Berpuasa dan beraya raya bersama El + Zain & the gang by Suhan Movies :)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]