WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Wednesday, July 17, 2013

CakeWhat RedVelvet Blueberry Cake by Paknil

CAKEWHAT !!

Say what???

CAKEWHAT 
by PakNil

Haaa... ?? MakLady masih blurr 
bila dapat call from my kezen and was telling me about......
KekWat? Pak Nil who? - oh dear.....

bukan kekwat OK..." 
she explained...

Al kisahnya, pepagi ni lah tadi. MakLady baru tahu pasal....
the Yummylicious Red Velvet cake yang tengah Panas! Meletop Uolzz..
Mungkin sebab MakLady tak gemar sangat kek , especially 
yang berCheese ni. Tu yang kurang tau bab ni..hehe

But knowing my Erin, im sure she knows about this sedaplicious ..
apa ntah lagi yang super duper kek mcm RedVelvet. 
I guess, that's the reason  why my kezen yang dok di utara tu, 
called me this morning, and asked me to pick up the CakeWhat 
Red Velvet Blueberry cake by PakNil, for her.

Ooooo... RUPANYA....
Pak NiL pengacara yang letop meletop TOP tu lerrr..
Mungkin ramai dah tahu pasal hasrat PakNil nak bukak bakeri...
tapi apa pun sekarang bizness PakNil jual kek Red Velvet Blueberry
tengah meletop macam Tuan dia gak :) Siap ada FB fanpage dan
khabarnya dah ramai yang order kek. Sedap gilerr kata nya ...

 Barulah MakLady tau pasal produk CAKEWHAT ni....
SORRY la yer... agak ketinggalan rupanya MakLady hahaha
Photo: Yummylicious Red Velvet Blueberry Cake personally baked to perfection by PAKNIL with his secret recipe! 

We are open for weekly & HARI RAYA orders. 

Order Now. Satisfaction Guaranteed!

-Admin-
Iklan dalam FB - Cakewhat by Paknil
Bukan nak KekWat sangat MakLady ni tau...hehe
pepagi dah tunjuk the Yummylicious Red Velvet cake..
Bulan Ramadan plak tu..~!

INI lah dia produk terkini yang menggunakan trademark
 CAKEWHAT by PakNiL
 Sekadar nak share dengan Uolz... 

Kepada kawan2 yang minat kek terutama kek red velvet blueberry
jangan lepaskan peluang merasa "air tangan" PakNil...Boleh search sendiri 
kat FB - type je Cakewhat by Paknil then boleh order kat sana...

Photo: CAKEWHAT MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN & SELAMAT MENUNAIKAN IBADAH PUASA. SEMOGA DIBERKATI OLEHNYA. AMIN.

-ADMIN-
 jenama yang tengah TOP dikalangan peminat PakNil

Photo: Selamat pagi semua. Selamat menjalani ibadah puasa di hari pertama kita berpuasa :)

GOOD NEWS! YES! YES! YES! Di atas pertanyaan dan permintaan u all, PAKNIL has agreed to bake another 1 of his red velvet masterpiece series 'DIVINE RED VELVET BLUEBERRY ROLLS'

Jom order untuk juadah berbuka puasa anda. Satisfaction Guaranteed!!

RM20.00/roll

-CakeWhat Admin -
'DIVINE RED VELVET BLUEBERRY ROLLS'
harga RM20 bagi kek gulung
Photo: READY FOR COLLECTION! NICE!

Kepada yg dah buat full payment,  we will advice pick up details for this Sunday collection jap lg.

Yg belum or nak order for this Sunday collection,  pls make payment by 2day.

Pls contact 0129114940 to order :)

TQVM

-ADMIN-

Baru tengok gambar dah rasa....yum yumm yummmyyy
ToLoNgggggg...nyee..JANGAN PLAK YANG TERLIUR PLAK....
ha ha ha ha Kawal nafsu makan korg k...:D

PERHATIAN: MakLady nak KREDITkan,  semua gambar yang super delicious (kat atas tu) kpd  page FB Cakewhat by Paknil - mohon share :)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]