WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Friday, June 28, 2013

Teduhan Kasih : MakLady Terjebak, Mak Dara pun.....?? :))

Pertama kali ML terjebak menonton episod pertama lagi, ML dah leh agak yang cerita ni, sure BEST! Pasti meletop KeBoom~Booommm!! Tambah plak, diadaptasikan dari novel dengan tajuk yang sama. Sudah pasti drama yg dipersembahkan, memaparkan kehendak novel yang sebenarnya

Semakin hari , episod demi episod membuat kita nak terus menanti sambungan cerita nya. Seperti drama bersiri yang lain, bila lakunan yang mantap, bila actor/actress dia mampu menarik penonton - sudah tentu satu fenomena terhadap drama tersebut berlaku. Tengok je la - Teduhan Kasih ni ! Sekarang bila dah hampir ke penghujung nya, makin ramai pengikut yang terjebak menonton drama ni...Semua ni dipengaruh dengan kehebatan pihak yg terlibat menjadikan setiap episod itu menarik dan ke Boooommm Booommmm!!

Termasuk lah sepupu MakLady yakni MakDara yang baru menonton pertama kalinya minggu lepas pun dah terjebak dengan kehebatan jalan cerita dan ... dah tentu2 sebab beliau suka dengan keMeroyaNan yang ngalah tahap meroyan MakDara !! oppss sorry MakDara... nampak nya dua dua pompuan dalam TK tu, terlebih dlu meraih CROWN meroyan dari kita nooo....hahahaha

Bukan itu sahaja Uolz:

Seblum ni, MakDara tak tahu wujudnya drama ni - almaklumlah banyk sungguh drama dalam TV nowadays!! Sehinggalah ML mula racun MakDara dengan menceritakan semula secara ringkas [tapi padat...hahaha] dari episod pertama hingga lah minggu lepas nya episod. Siap berkempen suruh tengok drama tu...!!! (rasa2 boleh tak Mak Lady minta komisyen kat penerbit sbb jadi agen iklan tak rasmi ni...hahahaha)

Well , bermula dengan MakDara mula tonton , habis semua adik beradik nya yang di rumah turut diracunkan untuk menonton Teduhan Kasih. Hebat jugak MakDara kannnn... ;)

HHmmm inilah yang orang kata, "Tak Kenal Maka Tak Cinta". Habis semua TERJEBAK !! hahaha.. semua gara2 MakLady berkempen kuat kat MakDarai. Pasti naik rating drama ni dalam masa terdekat sebelum episod akhirnya dijangka keudara minggu depan..

Khabar nya plak, satu perjumpaan antara peminat dan penonton setia Teduhan Kasih dijadualkan di adakan sempena tayangan episod AKHIR pada 2hb July ni. So sapa2 yang nak tengok sama2 epidos akhir bleh aja hadirkan diri. Jangan lupa bawa camera utk abadikan wajah kesayangan ramai ADI PUTRA ~!!
Photo: by @sherryibrahimfc "Nak tengok episod terakhir Teduhan Kasih bersama pelakon-pelakon Teduhan Kasih?Mari sama sama ke Rasta TTDI Damansara pada jam 7-8 malam! Jumpa anda di sana!!! @sherryibrahim @adp_adiputra
Kredit dan Terimakasih:  facebook SherryIbrahim

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]