WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Wednesday, June 19, 2013

Lunch Date with Mak Dara

Assalamualaikum BlogWalkers
Welcome to My Dear Blog...

Seperti di WW kan pagi tadi - Kini tiba masanya MakLady melapurkan event yang sederhana (sbb kami je tetamu undangan dan juga teman date lunch yang memeroyankan event kali ni)  Yang penting ~ tetap meriah !! :)

MAHU TAK MERIAH???? 

Bila Mak Dara bertemu Mak Lady!! - Confirm Meroyan.!!. ha ha ha

Tambah pulak tempat temujanji ni belum penah Mak Dara singgah. Tu la sebabnya MakLady ajak Mak Dara mengalami sebuah pengalaman yang sangat .... berharga! the best of the best!! bila berkunjung ke sini...

Bagi yang nak tahu Di Mana?
Bagi yang Nak tahu meriah ke tidak....seronok ke tidak.....
Kena bersabar dulu yer... (nak enjoy our food dlu - later kita update k ;)

Tungguuuuu.... lepas ni MakLady dan kezen kesayangan MakLady ni,
akan update entry tentang our LUNCH DATE...
Xpe! Xpe! sempat lagi kalu korg nak pi solat atau makan dulu....

Dont worry! later2 nnti kami update kan "event meroyan" kami, siap dengan gambar....
(sorry hari ni tak berapa nak WORDLESS sangat yer....)

Jangan lupa tau - singgah blog Bicara Mak Dara , kalau nak tahu APA yg meriah sangat tuuuu.....

Oklah Uolz - kami dah lapar ni. Hidangan pun dah terhidang ni....
hhhhmmm yuummmmmyyy....
Mak Dara sempat pose utk pembaca MakLady :)
<3 Thanks luv <3

Bismillahirahmanirrahim.....
(HARUS BACA DOA MAKAN DULU ...tau :p~~ )
sbelum snap! snap!

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]