WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, April 7, 2013

Bile Mak2 Berjumpa... Happening Uolz!!

Assalamualaikum Semua Teman Tersayang. Rakan bloggers & my darling Readers.
Pekabar Di Hari Ahad Ni?
Im sure segar bugar smua. Almaklumlah hujung minggu...
Ada saja lah aktiviti nye, ye dok?
Ok.. utk arini, maklady nk share dgn korg tentang aktiviti maklady smalam!
MakLady nk habaq mai... yg smlm petang, kawan2 maklady masa zaman skolah menengah dlu join berkumpul kat WangsaMaju. Sbenarnya, kami yg mana stay dekat2 ni memang slalu get2gether. Cuma kali ni, our lunch date ni - lain skit!
Nak tau apa yg lain? hmmm wlaupn awal plan cuma nk jumpa for chitchat n makan2 among regulars tapi yg happening nye ni, rakan yg xpenah jumpa pn bgtau kami MEREKA nk join!

Alhamdulillah. . . meriah & gamat Uolz .. pizza hut smalam. Mcm ada 100 org! Padahal kami ada lah dlm 7 org. Mak Aii..korg leh bayangkan suasana kecoh gamat masa tu. Tau je la bila yg dtg smua ni dh pangkat Mak2 dan ada yg dh brgelar Granny pn ada! Tp jgn xtau, wlupn geng MakLady ni dh nk cecah ke usia Senja tp masih ayu jelita vogie d vas... hehe (nak gak up kan diri tu, hahaha)
Anyway, meriah nya jgn cakaplah. Speechless! Marveles!

Slepas makan, bual, makan, bual..adalah dlm 3jam.. yes! 3jam yg padat dgn gelak tawa, cerita ceriton. oh ye, xlupa pose sana, pose sini. klik sana klik sini... it's time to leave the place..
Agaknye staff kt Pizza Hut tu pn lega bile kami nk beredar dr situ! hehe "akhirnye.,makcik makcik ooiii.,"hehe
Kpd pengunjung PH wangsamaju yg ada masa perjumpaan makcik2 ni Minta Maaf la ye ..kami TerOver Happening ...Almaklumlah baru jumpa geng after 33 tahun terpisah..!! Riuh nye..mak aii ! sukar digambarkan.. cer tengok photo je laa..hehe
happy sunday semua! ;))
ps: tak cukup jumpa kat Pizza Hut. Kami sambung plak kat NZ Curry House!! hehe Drama Adam & Hawa pn x sehebat panjangnye story mory kami...
(to be continue...)
he he he he

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]