WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Friday, March 15, 2013

Jamu Selera @ Home

Apa menu makan malam kita hari ni?
MakLady & anak bercadang nak masak for dinner. Lagipn cikJejar pn wassap kata nak sampai malam ni. Seronok kan masak dgn ahli kluarga.
Sambil tu boleh MakLady turunkan saki baki ilmu memasak kat anak MakLady. Nanti bolehlah dia balik ke Labuan dan praktikkan resepi baru sambil tu baiki apa yg kurang dalam masakan. Ye laaa... salah satu cara nak tambat hati suami kita adalah melalui selera rasa lalu ke perutnya... Kenyang perut suka hati...
Sebelum tu, kenalah sediakan bahan2 yang diperlukan. Alaa.. biasanya MakLady akn pikir dlu apa nak masak..then baru beli apa yg xde dlm fridge. Or klu dah xde idea sgt, pergi la kejap ke supermarket! Karang pasti ade lah idea yg datang...hehehe.
Tips: jgn pulak uol beli barang yg xdiperlukan melebihi yg ada... Membazir namanya tu...
Untuk entri MakLady kali ni, photo pertama tu bahan yg digunakan. Menu dia?..
OK! Jom kita intai - Apa masakan yang MakLady nak masak hari ni?... Lepas tu...kita tengok hasil nya.
Selamat menjamu selera Uolz... :))

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]