WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Wednesday, January 2, 2013

"Semalam" Yang Paling Indah

Assalamualaikum Semua.

Selamat TAHUN BARU semua~!!

Pasti ada yg baru mulakan hari dengan azam yang baru. Azam lama jgn lupa. Dah capai ke idok??
hehe.. harap2 semua nya terlaksana...... Bagi yg tak dapat sepenuhnya - jgn putus asa. Keep going ...
2013 kan ada.. apa lagi bring forward je Azam tu! Janji ada masa, semangat pasti TERLAKSANA...aminnn..

Tahun baru dan hari baru dlm 2013 baru je menyapa kita. Pasti ada bnyk perancangan utk tahun ni. Yang pasti, tahun ni MakLady harapkan yg lebih baik dari semalam... InsyaALLAH...

Semalam - bermakna segala kebaikan yg ALLAH limpahkan kat MakLady dan family amat2 disyukuri. Sukar nk diceritakan betapa bahagianya MakLady dan anak2. Ada MakLady abadikan dlm entry lalu. Macam yg lain, MakLady bersyukur utk semalaman yg terhebat. Moga esok esok, Allah beri rahmat ats kita semua, yg terhebat dari semalam :) .Aminnn...

Dari Desk MakLady : Syukur sangat2... Sesungguhnya harapan ibubapa agar anak anak dapat menafaatkan segala kasih syang dengan sempurna. Tiada harta yg melimpah luak dapat dibekalkan. Hanya kasih sayang tak berbelah bagi. Tiada yang lebih tiada yg kurang. Cuma inginkan anak2 membesar dan belajar berdikari utk bekalan kehidupan masa akan datang. Dibekalkan ILMU semata. Namun syukur dengan HikmahNya anak2 MakLady kini melangkah setapak lagi ke jalan yg diRedhai. Syukuralhamdulillah.
Semangat tahun baru. Semangat Kami Satu Family utk tahun2 yang mendatang... Aminnn rabbulalamiin  ~

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]