WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Friday, December 14, 2012

Si Ref Gangnam Ni Pengadil FIFA ??

Pengadil FIFA ~ the GangNam style !!
Haaaaa Ini dia rupa REF
the Gangnam Style
 yang menjadi kemarahan 
Penyokong Harimau Malaya
malam tadi

Semasa ML tonton bola semalam, mata tertumpu pada skrin TV
namum hati ML sakit sgttttt...bila si Mat Gangnam Jahaman ni
asyik berat sebelah dgn team HARIMAU MALAYA...
Adusssshh..makin sakit hati bila Fadhli kena kluar padang~!

Isssskkkk...Gerammm nyaaaaa
Kalau la ML ada kuasa utk berada di dlm padang masa tu
nak je rasa ML "duku" kepala ref gangnam ni ~~
Kasi super power nya penyepak sulong kat muka dia
eeeEEEeeee...Geram MakLady Uolz...

Mmg nmpk sgt berat sebelah..
Thailand & this Gangnam Referee...
Nampak sangat seakan dah dirancang utk keluarkan
pemain penting pasukan kita~! 

Tengok je komen Jurulatih Pasukan Thailand di akhbar HarianMetro hari ni..

*[Sementara itu, ketua jurulatih Thailand, Winfried Schafer pula enggan mengulas insiden kad merah itu sebaliknya hanya mahu memuji barisan pemainnya yang berjaya menempah tiket ke final bertemu Singapura.   “Saya tidak mahu komen, pada perlawanan pertama di Malaysia, saya dibuang padang sedangkan tidak bercakap dengan pengadil,” katanya yang sekadar menyaksikan perlawanan malam tadi dari bangku penonton.   “Kami pasukan lebih baik dan saya yakin kami boleh menewaskan Singapura di final.”]

 hmmm nampak macam ada UNSUR BALAS DENDAM di situ...??

Apa apa pun...ML harap Harimau Malaya tak putus asa.
walaupun ML tahu sakit hati membuak2 dengan apa yg berlaku.
Tambah bila KALAH dengan tektik kotor pihak lawan ...

Serangan penyokong HM mengKINZIRkan si Gangnam ni
yg rata2 menjadi kemarahan RAKYAT MALAYSIA
khasnya penyokong Harimau Malaya dapat dibaca melalui facebook
dan twitter!...Tak habis2 lagi rungutan penyokong
semasa perlawanan maupun selepas hingga ke saat ini...

Even Datuk Rajagobal mewakili pemain HM seharusnya rasa TIDAK PUAS HATI
tahap gabanz...sbb mereka yg berada di sana - di dlm padang~!!

“Bagi saya, pengadil seharusnya lebih tahu dengan situasi itu dan beliau membuat keputusan yang salah.”
*[“BAGI saya keputusan pengadil itu tidak betul,” kata ketua jurulatih kebangsaan Datuk K Rajagobal yang tidak puas hati dengan keputusan pengadil, Lee Min Hu melayangkan kad merah kepada Mohd Fadhli Shas pada perlawanan separuh akhir kedua Piala AFF malam tadi.]   Menurut Rajagobal, beliau tetap bangga dengan persembahan anak buahnya dan yakin keputusan mungkin boleh berubah sekiranya Fadhli kekal di atas padang.  “Kami bermain baik pada awal babak pertama meskipun Thailand melancarkan serangan mencari gol awal. Tapi segala-galanya berubah apabila Fadhli menerima kad merah, bukan mudah apabila kami kehilangan tonggak utama pertahanan. Keputusan perlawanan ini mungkin berbeza jika Fadhli tidak dibuang padang,” katanya selepas tamat perlawanan.]

CREDIT: *Terima Kasih Harian Metro kerana melapurkan...

Sememangnya MakLady dan ramai lagi kat luar sana
setuju dgn Datuk yg bengang dengan sikap pengadil so called 
Pengadil FIFA ni...

The Question Is
Macam ni ke sikap Pengadil FIFA?

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]