WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Wednesday, November 28, 2012

Rajagobal Ubah Strategi Lawan Loas

Mlm ni ada game~!

Malaysia lawan Laos.

 ... ML harap ada perubahan dgn corak permainan Harimau Malaya.

Datuk K. Rajagobal pun dah bgitau...yg beliau telah merancang misi utk game malam ni.
Dengan komitmen permain diharap beliau berjaya dengan misi utama utk kembalikan semula semangat sokongan para peminat terhadap pasukan negara kita...

Apa apa pun, kita jumpa Laos malam ni...  GOODLUCK Harimau Malaya!!

Benam ATAU Membenam : Sebelum perlawanan malam ni, pemain disarankan agar tidak MANDI supaya ada alasan jika berlaku kemungkinan.( Rasanya relevan jika pemain tak mandi sebab hujan lebat telah turun dengan lebatnya petang ni seolah memberi TANDA rahmat keatas pemain kita ...)

Untuk merealisasi kan impian Malaysia utk mara ke peringkat seterusnya, haruslah Benamkan Laos!! Sekurang2 nya dapat COVER MALU setelah diBaham Singapura tempohari..

Untuk Lapuran selanjut nya , sila saksikan perlawanan malam nanti di stadium Bukit Jalil maupun di siaran Astro. Bagi ML yg akn menyaksikan siaran langsung melalui ARENA ~ 
InsyaALLAH mendoakan kejayaan MALAYSIA... !!

Moga peristiwa semalam tidak menjejas keputusan malam ini....

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]