WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, August 19, 2012

Jalan RAYA di KL

Suasana Pagi Raya - Ketika takbir bergema di subuh. ML telah pn bersiap sedia utk ke rumah kekanda ML di Klang. Bonda telah pn brada di sana sejak semalam. Tak sabar rasanya utk bersalaman dengan bonda dan keluarga d sana. Tahun ni, ML bergilir dgn anak2 utk beraya. Fenomena biasa dlm kluarga ML. Bak kata org, hidup ni kena la tolak ansur. Macam pasangan suami isteri, bergilir2 setiap tahun utk beraya bersama kedua2 keluarga.... hmmm.. ttiba teringat - mesti meriah sambutan raya di rumah rakan2 blogger Ml masa ni kan ...::)) Pada yang baru merasa hidup berkeluarga, harap2 bertambah2 lagi bahagia disamping tersayang.... di mana pn Uol braya!!

Suasana raya tahun ni, lebih santai pd ML dan keluarga kerana tak lama lagi, kami bakal meraikan lagi satu lagi suasana keraian kluarga. Anyway, Raya is still a Raya. So pagi raya, setelah bersiap dengan jubah warna hitam dan labuci lilap lilap, dan tudung coklat (maaf ML tak amik gambar sendiri..hehe), ML pn memandu dengan rasa yg lega..... lega selega lega nya....

haaaaaaaaa...Nk tau knapa ML rasa lega???...

semasa perjalanan MakLady utk menuju ke Klang - alahaiiiiiii best nyaaaaaa...KL lenganggggg...
tak banyk kenderaan on the road uolz!!! Haaa..lega kan? Otak tak serabut...huhuhu...

Kpd yg beraya di kampung ....sure jeles kan? X merasa suasana mcm ni..... Uolz balik KL nnti, dah mula berdepan dgn sesakan lalulintas dan highway Federal akan kembali sibuk~!!!...:((

Selamat Memandu & berhati2 dijalanraya tau... * ML beraya di KL jer tahun ni......yeeehaaaaa...*

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]