WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Tuesday, August 28, 2012

Raya & Rai bersama MakLady :)

 Assalamualaikum Buat semua blogger kesayangan MakLady.

Maaf Zahir Batin ... Selamat Hari Raya Aidil Fitri - 10 Syawal to ALL!

Masih ...? in raya mood?? Harap2 mcm tu laa....Bagi MakLady, tahun ni agak suram. Bukan sedih ke apa cuma tak berapa nk raya.. Agak busy dengan aktiviti yg takde kene mengena dengan raya! Sampaikan ada blogger yang tanya kat ML - kenapa dah lama tak update blog? 

Betul tu, Mmg dah lama tak update! Rasanya Blog ML ni, dah mula nak berabuk. Nasib baik tak bersawang....Almaklum lah.. Uolz...Ketika org lain beraya ... ML tak rasa pn meriah beraya sakan.... SEBABnya..???

suasana beraya telah diambilalih dgn persiapan majlis
perkahwinan puteri kesayangan MakLady yang jatuh pada hari raya ke 7 baru2 ni....

Kerana itulah, ML tak berkesempatan dan agak sibuk sehari dua ni. Last ML update blog (kalau tak salah ML) sehari 2 lepas raya. Then, ML sepi.... ye lah, Mana La ada masa kan... Nk sambut raya, mana lagi nk buat persiapan majlis, mana lagi nk atur rancang Majlis paling meriah - sempena raikan majlis perkahwinan julung2 kali kluarga ML.. AlKisahnya...

Kpd semua rakan bloggers yg sentiasa mengikuti blog ML pasti boleh agak perkahwinan siapa? Hmmmm.. yg pasti bukan ML ...ha ha ha (ML stop perasan diri hokey!!!!) Oh yer...Maaf sangat2 sbb tak dapat memaklumkan terlebih dulu akan majlis yang diatur. Semata2 menghormati permintaan pihak keluarga pengantin lelaki dan juga kluarga kami. Majlis dirancang secara sederhana tapi meriah ini, berjalan dengan teratur dan lancar mengikut jadual. ALHAMDULILLAH....

Majlis berlangsung dalam suasana sederhana tapi tetap meriah. Dari lubuk hati MakLady, amat rasa puashati dengan persiapan dan aturcara majlis. Segalanya dirancang oleh si pengantin sendiri dan juga dibantu oleh rakan2 rapat dan saudara mara terdekat, yang sama2 bertungkus lumus menjayakan majlis. Kesempurnaan majlis pernikahan dan persandingan berjalan dengan kegigihan mereka yg terlibat secara langsung. Dari seawal acara Berinai ...hingga lah kepada kerja2 hiasan dewan dan aturcara majlis semuanya kawan2 anak2 ML dan saudara sepupu ML yg membantu .. TERIMA KASIH tak terhingga MakLady ucapkan kepada semua yang terlibat. ML sangat berpuas hati.... serious...!! without uolz.. rasanya kita tak dapat saksikan majlis terhebat dan semeriah ini!! SyukurAlhamdulillah....

Moga diharap dengan bermulanya, majlis akad nikah seterusnya, resepsi dan jamuan utk para tetamu pada hari yang sama - telah dihadiri oleh kaum kerabat terdekat dan sahabat handai ini bakal mengeratkan lagi sebuah ikatan yang direstui & berkati oleh ALLAH swt.

 Doa dan ucapan untuk pasangan pengantin baru ini, diiringi dengan restu dari keluarga dua belah pihak dan sahabat handai, akan menyerikan lagi kebahgian jodoh mempelai berdua hingga ke hujung hayat mereka. InsyaALLLAH....

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]