WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Wednesday, July 11, 2012

FOLLOWER NO 50 MakLady?

 
Sejak mula blog ni dibuka sampai lah ke hari ni, sudah 46 org pengikut @ follower blog yang setia menjadi ahli terjah maupn ahli tengok2 dari jauh....Walaupn baru tapi inilah hakikatnya... Sikit2 lama2 jadi bukit... :)


Cuma apa yg terpikir di benak pikiran ML adalah......
Sapa lah follower BERTUAH yang akan menjadi pengikut setia My Dear Lady yg ke 50? ......


Alahaiiiii... so excited MakLady tau.!! Berdebar pn ada....tapi cuak juga bila ML tak tau sape yang bakal jadi penyokong yg ke 50 ni. Hmmam... Seorang saja yg dinanti. yg akan terpilih diantara blogger kat luar sana. Jeng! jeng! Jeng! SIAPAKAH dia - FOLLOWER NO 50 MakLady?


Dlm masa terdekat ni ada ke blogger yang akan KLIK butang FOLLOW THIS BLOG..hmmm pasti ada yg menanti giliran utk bergelar My Dear Lady's 50th Follower....!!!.


Tunggguuuuu.....


HIP HIP HORRAY!!! - 50th Follower ;)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]