WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, July 8, 2012

ASSALAMUALAIKUM ... Salam Sejahtera

Credit to Gallery2Labbs.com
Hari ni hari minggu. Rasanya ada yang berehat di rumah setelah penat seminggu bertugas. Hari utk beriadah bersama keluarga. Mungkin stay home atau buat aktiviti luar. Taklupa ada juga yg bakal hadiri majlis kenduri kahwin dan sebagainya..

Kepada yang tak ke mana2....dan tak tau apa nk buat hari ni. Apa kata gi BLOGWALKING...  Kebetulan korg singgah kat Blog Mak Lady ni, apa kata ...

Tinggalkan jejak korg kat sini  (",)..
tapakkaki - yahoo!

Letak je apa 2 pesanan dan link korg kat COMMENT : (iklan produk tak mo laaa...personal blog saja)
Nnti MakLady balik dari majlis kenduri nnti MakLady TERJAH....amacam?

So till then, happy BlogWalking Bersama MakLady uolz :))

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]