WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, March 4, 2012

UnCut Scene Dalam Vanilla Coklat

WHAT??? ade scene 18SG ke dlm VC??....
Macam mana leh terlepas pandang ni??...
hehehe...

Jangan sexcited ye korang2... ni cuma gimik jer... huhuhu..

MakLady rasa UnCut Scene yg dimaksudkan bukan laaaa TERUK sgt...
cuma pada pandangan MakLady, ianya tidak dibenar tayang sbb masa tayangan adalah utk tontonan UMUM, masakan ada adegan yang melampau..yer tak? 

Namun, kat Youtube dah kluar pasal UnCut Scene ni.....
Jeng..Jeng..Jengggggg....
Korang ingat x masa Episod 8 - Scene waktu Aamir & Zara spent time together for their (2nd) Honeymoon @ Cameron? Haaaa...masa tu, Zara dah leh terima Aamir. They really had a great time. Masa tu gak Aamir sedar yang dia benar cintakan Zara .... dan Zara for the first time ..said, " YES...." 

Tapi apa yg menarik dlm scene ni, ada adegan yang dipotong!! Kira SENSORED la tuu... sbb nya..???
haaaa...mayb agak kurang manis bila adegan ni ditayangkan. So dorg terpaksa buang adegan sebegini... ( Credit to Google)
masa zara kucup tangan aamir
aamir kucup dahi zara
zara sentuh pipi aamir
aamir tunjukkan zara baju tidor
yang zara sorok dulu tapi aamir jumpa...
BUT...khas utk peminat2 setia VC, skrg kita dpt tengok the UnCut Scene melalui video yg kat bawah ni....  
AMARAN KERAS : *maaf  yer...terdapat unsur 18sx disini....harap tutup mata jika rasa2 tak sanggup melihatnya...* 


Haaaa...sekarang mcm mana?
Perasan tak , ada adegan yang tak di tayangkan kat TV ?
dlm episod lalu....ada scene yg dipotong....
Bila dh tgk scene kat Youtube ni,
faham la MakLady ....
maybe adegan tu kurang ssuai utk tatapan umum....
Apa2pn kita kena faham gak la, kesensitiviti masyarakat kita dlm isu cam ni,
mana yg boleh dan tak boleh....
apa2 pn, anggaplah semua sebgai aksi LAKUNAN semata2 :)
I LOVE VANILLA COKLAT! 4eva n eva,,,, ;))

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]