WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, February 13, 2012

MakLady tersedak~!

Org tua2 kata klu kita tersedak tiba2... kabarnya ada org dok sebut nama kita.. ada org dok sembang pasal kita...(harap2 bukan dok ngata kita la nooo..) issskkk MakLady ni...ada2 je...

Tapi tu la dia.. diam tak diam ttiba je tekak MakLady gataiiiiii dok tersedak je 2, 3 hari ni.~!!

Alkisahnya... mmg betul~~~laaaaa.....

MakLady "disebut2"....
Tpi bukan nama MakLady yg disebut tapi BLOG...
yaaaaa..blog kesayangan ku disebut2...


Aduhaaaaiii jgan la korg suspen ~ bukan apa2 pn...
sekadar nama Blog MakLady disebut dlm blog entry tulisan spupu ksayangan MakLady ..
(sapa lagi klu bukan blogger yg sedang hangat dan ramai peminat ni.... Mak Dara !!)


Terimakasih la Mak Dara pasal mention my blog dan as the writer of the blog,
MakLady pn tempias gak ler....


She mentioned my blog as one of the lastest blog in town...
heheheh...muda...pn muda laaaa....
tapi maksud di sini ... MakLady ni bukan muda tau...
cuma dlm dunia blogging ni MakLady ni dikira Muka Baru...gtew..
(amat2 baru ~ kira baru belajar nk jadi bloggers terkenal macam Mak Dara ....)
Walaupn MakLady ni dh lama jadi blogger senyap  hehehe 
kira2 blogger syok sendiri ..alahaiiiii
(tapi masih bnyk benda yg MakLady kena blajar dr mrk2 yg lebih berpengalaman..tul x Mak Dara?? ")

Anyway, goodluck MakDara dalam entry tajaan blogger hebat BEN ASHAARI kalini ~~
MakLady sokong dari belakang jer OK...

*Nak tau apa yg MakLady maksudkan
 sila la rajin2 kan jari2 clik ke bingkisan dari >>> bicaramakdara
Bicara Mak Dara

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]