WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Tuesday, January 3, 2012

NAIK tapi TAK Turun Turun...!!



"Apa benda..?? klu dia naik... susah benor dia nak turun-turun?..."

Clue bagi jwpn pada soalan ni adalah:
Ianye ada kena mengena dgn kesan penggunaan harian, memberi kesan kepada kaum hawa & adam, mengawal kelancaran kehidupan secara peribadi,.

Walaupun ketika ianya naik, takde sape boleh turunkan dia, semua kena akur dgn kewujudannya..! Hanya mrk yg kuat dan bersedia sahaje yg akan berjaya hidup dgn tenang..walaupun ianya tetap naik!!   ...


Cuba teka, apa dia...???

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]