WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, January 2, 2012

KLCC & BungaApi~!

Happy New Year and Welcome 2012...!! 

Memandangkan it's a long weekend celebration ~ sambutan Tahun Baru semalam lebih meriah. Dapat juga kita warga KL sambut sama2, Kat mana lagi kalau bukan di KLCC... Ada konsert katanya. Klu ada konsert so ada la BUNGAPInya~!! Atleast trasa Excited jgk la kannn...wlpn tak berapa minat utk ke KLCC.  For sure SESAK dgn orgramai. !! Isskk x kuasa laaaa....Baik dok rumah tgk kat TV atau tgk dari jauh jer...Anyway - what is NEW YEAR EVE without fireworks.....

Hmmm...like tahun2 lalu, sambutan tahun baru kali ni xde la special mana pn. [dh agak dah ..juz like yesteryears...] Mmg xde apa2 plan nk celebrate. But last minute my kezen ajak lepak rumah baru dia semalam. Agenda mlm tu - BBQ for Uncle's - 31st Dec 2011's birthday. Kita ALL in One celebration~~

Nk jadikan cerita, malam tu , lepas je attending the house warming BBQ at my kezen's , me & my son rushed back home. Kami pn minta diri awal sbb takut nnti Jammed @ KL sbb sambutan tahun baru. From Denai Alam to DUKE highway lebih kurang 45minit. Sampai je kat highway lepas tol - berpuluh2 kereta berhenti tepi jalan utk sama2 dtg tgh FIREWORK. Highway DUKE yg mengadap KLCC tu berubah menjadi seperti suasana d malam raya plak....Mungkin keseronokan bgi org ramai yg berpusu2 membanjiri DUKE semata2 melalui lebuhraya utk tgk bungapi. But for us, watching the firework will alwez the best of ALL but not along the road. BAHAYA~!!
But we had a better idea to celebrate the New Year that nite - drive back safely and worthy to catch the show from our very own Home~!! So we arrived safely juz in time before Midnite. Wlupn dlm perancangan masa drive back tu - Tak nk ketinggalan utk saksikan FIREWORK! Sperti yg diharapkan, bila mana pd detik 12 nanti, sempat sampai di rumah. Syukuralhamdulillah, juz ON TIME to watch the "bungapi" from our home. Facing the venue of the New Year Concert & Celebration held @ KLCC .

Home Sweer Home....And what a splendid view too~!! 

Marvellous !! even for both of Us.....:)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]