WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Saturday, October 8, 2011

TANDA-TANDA KIAMAT KECIL TELAH LENGKAP SEMPURNA!

Harus kita perhatin bahawa tanda2 kecil hari kiamat ternyata telah pn kita lihat atau ketahui...
Klu nk disenaraikan pasti semua akan terduduk terpaku dan terus mengiakan apa yg MakLady katakan ni.
Seperti yg kita tau, segala tanda2 kecil jelas berlaku agak lama seblum ni. malah tidak keterlaluan jika dikatakan hal2 tersebut masih berlaku...hingga ke saat ini.

Tambah menginsafkan, masih ada lagi tanda2 kecik telah merebak membentuk peristiwa yg menjurus kepada info dlm entry blog milik islamituindah.my. Segala tanda2 hari kiamat yg dihuraikan didlmnya adalah nyata. Klu tak percaya ~ gi la tgk link yg Mak Lady sertakan tu... Klik je..

Apa yg pasti Tanda2 Kiamat Kecil telah pn lengkap SEMPURNA! kini kita diperlihatkan dgn TANDA2 Kiamat yg sebenarnya. Hingga bila ianya akan lengkap ALLAHUALAM....Tapi Apa yg MakLady nk share kat sini adalah ~ wlpn tiada sapa antara kita yg dpt memastikan BILA HARI KIAMAT namun ianya pasti datang dan makin menghampiri..Klu perlu amati segala tanda2 tersebut di link yg MakLady sertakan ni~ satu je soalan yg MakLady nk tanya??

APAKAH KAMU NAMPAK AKAN SEGALA TANDA2 TERSEBUT TELAH PN MENGHAMPIRI KITA DALAM KEHIDUPAN HARI2 KITA? .....renung2kan...

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]