WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Friday, September 2, 2011

Bukan majuk, bukan nk mintak pujuk..

 Pejam celek, pejam celek...dah  2x bulan MakLady join business baru.
Ala bisness kecil2an... Cukup la utk menampung kehidupan lady & anak2...Dgn routine yg tak menang tangan, MakLady terpaksa turun padang. Xde masa lagi nk berpoya2 dgn lappy kesayangan utk terbitkan entry bagi blog MakLady.
 Skrg ni, bleh dikatakan "Jarang" login masuk blog utk selam maupn berenang2 ditepian. Selama ni, idea utk mengarang mmg bnyk tapi masa sgt mencemburi.... Sebenarnya, semasa di kedai milik kami anak beranak tu, MakLady xde masa nk bukak lappy. wlaupn kkdang tu idea dtg dgn tiba2. 
Klu nk tau, bnyk modal nk criter tapi rasa mcm tak tau mana nk begin or start. Mmg nk rasanya buat entry kat sini, tapi rasa mcm malas pulak nk crite kat sini. Rasa mcm bosan pun ader... Baik simpan dulu buat pekasam...hehehehe..

Ada kawan kat cni tanya, " MakLady majuk ke?? Lama tak nmpak kt blog?"Sebenarnya bukan majuk atau minta dipujuk....!! Bukan! bukan!dan bukan!
 Dulu dpt luangkn masa balas maupun bagi komen kat kawan2 nye blog. Maaf sangat2...skrang MakLady mmg tak sempat nk buat semua tu... 
Kini semuanya tertumpu pada business warung dgn rakan kongsi sje..
Kenapa jdi mcm tu? 

Nak tau nape??? well, sebenarnya....Skrng masa yg tersingkat ini, MakLady ambil utk luangkan masa utk kedai kami ini dsamping melayani kerenah customer.  Bukan lupa kawan semua...cuma kkdg tu mmg takde masa nk duduk depan laptop karang entry. 


Maaflah kkawan - terutama kawan @ MukaBuku. Bgitu jgk kawan2 yg rajin singgah kat blogspot, maaf sangat2 sbb lama tak jalan2 and comment kat blog uolz.. 
insyaALLAH minta dimurahkan rezeki dgn berkat usaha kita semua, moga apa saje rezeki yg halal diberkatiNya..amin...

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]