WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Thursday, August 25, 2011

Bila kena getah chewgum..



Morning Uolz.... 
Seronok pagi ni sbb ade hujan ... sejuk di luar sana, mcm tu la sejuknya hati MakLady...


hmmmmm....tapi mmg xde kena mengena dgn topik entry kali ni,,
saja je... xtau nk letak apa sebenarnya...heehhe
ttiba je mai idea ... sbila terpandang akan gambar kat GOOGLE ni...
so taruk je...amacam?? OK x....


Oh ye, sbenarnya ni sambil belek2 google
sambil2 gak ler... layan sembang..
.ye buat 2 keje dlm satu masa 
ape dia?? ...dgn sape? ..
amboooii3... cheqkepoh nya uolz...
issskk...xde sape2 la,cuma...... 
sambil2 belek blog ni, sambil2 tu gak
bersembang dgn my laling... 
ha ha ha....terbeliak mata korg kennn...
he he he....MakLady suka la kenn...


Dah3...ABAIkan...!!!.jom belek2 blog kesayangan ku ini.... 


Hari ni rasanya takde apa lagi idea yg masuk ,
so MakLady nk paste satu komen yg MakLady 
suka sgt nk share....


APE CER MAKLADY NI NK SHARE BENDAALAH NI...??


xpe2...baca je laa...klu ada yg tak suka dibaca...xpayahla teruskan..
tapi klu rasa2 ada pengajaran...sila amik buat panduan...
XLUPA JUGA - pd yg terletak getah chewgum kat kasut tu...
jangan marah MakLady tau... marah la kat org yg buang chewgum tu...
(MakLady pn kkdang angin gak klu terkena mcm ni...tapi SABAR...) 


OH YER...harap maaflah nooo.. klu tersinggung dgn kata2 jgn amik hati
sbb bukan niat MakLady pn - lagipn this is my comment, and apa yg nk 
disampaikan ada dlm kandungan nye. Pada yg rasa meleket dgn
komen ni ~~ MakLady susun 10jarijemari mohon....
MAAF ZAHIR BATIN - raya nnti klu ada peluang kita bersalam2an nooo ;))


OKLAH...jom layannnnnnn.....


Dgn izin ALLAH swt. terpanggil utk bagi komen. Im sorry bukan kenal rapat dgn blogger ni tapi terpanggil utk mmbaca entry beliau...

hmmm ( ketika membaca entry2 panas di blog beliau) ... hati MakLady tersentak seketika. OMG~ masih ada lagi insan yg mampu utk mengguris hati seorang ibu apantah lagi org itu sendiri bakal jadi ibu maupn sudah pn bergelar ibu...

Minta maaf klu MakLady mencelah di sini, bukan niat utk ngungkit entry lama beliau (klu xsalah pasal org ppuan yg suka canang sana sini) Bukan niat nk kupas kesah lama tapi apa yg MakLady baca seolah2 penulis ni, menyalahkan sebelah pihak, dan terang2 dlm tulisan beliau menamakan ssorg tanpa segan silu... Sedangkan diri beliau sendiri sorg wanita, dan bakal ibu (ketika itu)dan apa yg MakLady amati, beliau seolah2 menunding jari pd SESEORANG secara direct. Seolah2 mudah mencari salah org lain,(wlpn ade benarnya teguran itu) Sedangkan ramai lagi yg dok canang sana sini pasal SEGALAnya dlm blog masing2 TERMASUK DIRI DIA SENDIRI!!!!

Pada MakDara, klu tak suka pn cara seorang tu "mencanang" mcm yg dia dok canang dlm blog dia...ELOK rasanya dia jgn dok canang jugak pasal STORYMORY peribadi dia... tul tak? Wlupn kita semua tau she so excited pasal whatz happening to her now...

Elok nya sblm dok nk ngata dulang, check dlu paku tu, serpih ke x... Maaf bnyak2 zahir & batin klu sape2 nk terasa pasal my comment ni. Bulan Ramadan ni jgn ada sifat negatif. Anggaplah luahan MakLady ni sekadar teguran sorg ibu ke anak maupn dari sorang kakak kpd adiknya. Wsalam utk semua. Thanks Ida for sharing the info. Lov uolz so dearly...

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]