WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Friday, July 1, 2011

aq mmg xheran ...

Xheran pn dgn ungkapan MELAYU selalu lupa : sbb NOW, si polan dh lupa.. who's the friend yg ada d sisi masa dia susah, masa dia diketepikn ... masa dia sepi..masa dia x ramai kawan yg sanggup setia ...


Aq msih ingat lgi...masa xde job, si polan ni ~ xde kwn yg nk kwn dia, even someone close dgn dia pn Xamik port psl dia!! ms tu pandai plak cari kita, tau pulak nk tgur kita ~!! AND now, bila dh rmai knalan, dh ade job, dh pandai bizness ~ kita ni pun si polan dh xkenal dh~ buat kita ni mcm xwujud~! Mcm kita ni bukn someone yg penah luangkn masa utk ceriakn hidup dia~!!

OK la, aq mmg xheran klu skrg ni , jumpa dlm ni pn, ko dh xpandai nk say HI or SALAM. Well who to blame??i guess dia mmg mudah lupa ttg sape kawan masa susah dia...sape yg sentiasa support ms org lain xpndg pn dia!!??

Anyway aq xrugi apa2 klu skrg, dia lupa kwn. Trust me...aq x rugi hilang ko ni. Yg rugi sape yer??? even if im not the best thing as friend but atleast Im sincere to be ur friend.

As what i heard, si polan dh rapat dgn org biz2....biz pun dh OK. Bguslaa..All the best to si polan ni.

My last pesanan: Jgn mimpi dh la lps ni, aq nk jadi sahabat masa "down" ko~! - TQ but no Thankz..

~capricorn 4eva~

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]