WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Thursday, June 30, 2011

andainya lelaki tahu hati seorang wanita

Sambungan dari entry yg seblm ni..

Org ppuan ni bukan susah sgt nk difaham kerenah dia. Masalahnya org Lelaki xramai yg mahu nk faham. Sbb dorg ni rata2 spesis yg simple , xsuka nk amik port, xsuka amik perkara remehtemeh like understanding who, what to understand about their LADY.... juz like Quote kat bawah ni :)


Credit jugak Lady nk kasi kat DuniaKita97 sbb izinkan kita share hasil & info yg kita cari2 utk "educate" sang LELAKI dlm hidup kita ni  agar lebih memahami insan bernama WANITA ....

JOM TENGOK VideoClip ni... (klu nak, leh la share info ni utk pass info demi teman anda sang lelaki tu lebih memahami anda yer... GOODLUCK!!!)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]