WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Saturday, January 1, 2011

My Dear Lady ~ it's a new diary for year 2011

Selamat Tinggal 2010....Heloo 2011..
Salam.... semua..
YES... Im back !!!!

Rindu sangat nk menulis. Actually, bnyk benda nk luahkan. Almaklumla, sjk kli terakhir catat entry, sampai la ke hari ni, rasanya bnyk agenda yg tak dilapurkan. Sbbnya masa tu ~ terlalu terhad masa utk mengadap blog ni...Kadang2 plak, bila Lady cuba karang entry terasa mcm tak terluah. Sgala suka duka nak rasanya dikongsi bersama. Setidak2nya dpt gak ler, dlm berkarya, kita sama2 dpt melepaskan segala hormon keresahan maupn kegirangan melalui tulisan nnti. Mayb ada yg memahami, dpt share sgala nya wlupn sekadar membaca entry.

Sekadar juadah ringan yg mampu "relate" dgn apa jua suasana. bak kata kawan ku, We Care! We Share!

Bgi yg tak kenal atau xpenah follow "Blog Dear Lady", this is the time
to do so... But Why?? Mgkin ada yg tertanya2 or berkata2, "Perlu ke nk follow..??"

Well.. wlpn Lady ni tak pandai sgt nk develop blog yg canggih. Or nk create entry yg mampu menang award penulisan...maupn nk susun ayat slamber yg bleh buat uolz terpaku di blog Lady ni... TAPI, sekurang2nya Lady tak biarkan korg bersendirian lagi ~ Im back to share and care with u all my dear lady frenz.

Bnyk lagi yg akan dibongkar dlm blog kali ni !!! INSYAALLAH...Yg baik dari ALLAH swt & yg buruknya dari kita sendiri, so seat back and stay as long as u want, My Dear Lady....:) TAPI SEBELUM TU..JOM KITA TANGKAP SHAHDU dgn lagu ni dulu...

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]