WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, January 9, 2011

Nak start dgn SENYUM lebar pagi ni.... ~TERIMA KASIH ~ :)

Bukak je Blog arini...MakLady senyum lebar... :)mcm org dpat hadiah rumah banglo setingkat
dgn harga RM500ribu++ 

tapi jgn la suspen....

bukan MakLady dpt hadiah rumah pn
sbb bukan senang2 org nk kasi rumah FREE tauuuu...
Ni seronok sbb dpt duit. Kcing-Kcing-Kcing
duit masuk berkepuk2.. (hahahaha...ade yg copy & paste statement ni yee...!!!)

wowww...mana tak suka?!! ;))
BLOG diserbu peminat jelmaan...
( ...ttiba je menjelma ntah dari mana...)
Tot tot.. ranking naik! duit dr "mrk2" ni yg rajin skodeng
rajin klik ..meluak2 ramai nye...
terima kasih laa uolzz sbb masuk blog MakLady
( tak hbis2 lagi senyum ni..)

Terimakasih jugak la MakLady nk hadiahkan free kat "mrk"
sbb komen pasal blog MakLady ni...
ala biasa laa..adat ada org suka ~ sampai ada yg puji blog mcm tulisan org muda
woww...mak suka nokkkk...hehe

ada org tak suka ~ meluat sampai nk muntah!!
sedangkan org ni usik ponggong "mrk" pn x....


anyway ... kata uztaz/uztazah Kurma yg femes kat TV aritu...
"mrk" benci2..meluat2..sakit & busuk hati pd org lain
(yg definately LEBIH BAGUS dr mrk ni)
adalah perangai SETAN, IBLIS dan ahli2 neraka!!

Nauzzubillah.....

THAT Y, MakLady TAK KESAH s
bb klu kita nk lawan ckp pn ~ tak ke mana nye

takut nanti org kata " kita pn sama dgn mrk2 yg keji..."


Frankly.. lagi bnyk "mrk"  kutuk, keji, ngumpat Lagi MakLady bersyukur dan berterima kasih sbb bertambah la rezeki MakLady (pahala) atas kata2 serta perbuatan "mrk" ni...
( Sabar je, Segala dibalas ALLAH swt)


 Lgi satu yg buat LN tergelak sbb ...bukan saja "mrk" buat fitnah, skodeng then baca blog..
then MELUAT BENCI SANGAT kat MakLady dan fmly MakLady,
Boleh plak tu...tulis kat forum2... ngutuk "COW-COW", maki hamun, umpat keji - siap ajak geng ..OKKkkk...
TAPI MASIH NAK LAGI AMIK PORT PSL BLOG KAMI!!!
.....hmmmm it shows how LOW is their mentality!!!
(sampai sini rasanya ade yg terasa mcm makan lomak cili api ni....)

Buat "mrk2" ni yg ada BANYAK MASA MENGADAP LAPTOP
masing2 ~ SILA LA skodeng lagi !!! RAJIN2 la baca hasil nukilan dlm blog kami
( SEBENAR2nya "mrk"BUKAN JELES!!..TETAPI cik bedah2 smua ni,BENCI TAPI RINDU...BUKAN BENCI MELUAT MENYAMPAH tapi sayang seSayang2nyaaa...


sebagai bukti...
They keep masuk blog! keep ngata (sbb dlm hati mmg suka tapi malu nk admit... hehehehe)
and the best part is...mrk ENJOY sgt2 sampai ari2 skodeng blog MakLady
sbb according to them blog MakLady mcm blog org muda...~~ woww..mak terharu nookk~!!)
Kira dia syok gak ler baca ...kan?? hahahahaha

SO please~ sila masuk ramai2 ..and lepas tu komen or buat forum
nk kutuk2 ke, nak caci maki MakLady dan kaum kerabat MakLady  ke, nak kata2 pedas2 ke,
buat la semahu korg...As if  we CARE wht u said or done!!

( coz caci maki kutuk mengutuk tak jadi kudis ~ lantak apa mrk nk ckp
paling tidak pn, org kat luar sana bleh nilai how LOW is these person sebenarnya ..)

Apa2 pn.... teruskan apa yg korang start slagi mana "uolz" PUAS!!!

TAPI INGAT bahawa setiap cacian, kutukan yg mrk lemparkan WILL HAUNT THEM BACK!!! itu janji ALLAH swt ( insyaALLAH..) & doa org yg teraniaya selalu dimakbul..






Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]