WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Tuesday, January 25, 2011

Bila Mat Salleh Nyanyi Lagu Kita.....

Tgh LN memBZ kn diri dgn mbelek2 FB - mcm bz la sgt kan....
(hmmm yg adooo...) Sambil2 tu LN rajinkan la jari ni, klik kat YouTube for VC yg best2 utk meriahkan suasana!!

Frankly, LN minat nk dgr lagu dari petikan guitar. So LN juz klik je mana2 videoclip yg best2 kat dlm ni...when SUDDENLY I came across this special performance by a Mat Salleh named "raymondcrooke" (maybe ni nama sebenar beliau).

Pada mulanya ingat dia ni nyanyi english songs but to my surprise - he sings malay song too... Klu tgk kat Youtube ni, petikan guitar en raymond kita ni, mmg la BEST & bleh kasi markah tinggi. Sbb skill dia mmg superb...( LN bukan terror sgt nk komen mcm dlm AF tu..but klu dgr lagu tau la sedap ke tak..hehehe )

Isskk... cukup la LN - enuf with ur bebel!! Dorg sure nk dgr en raymond nyanyi tuu... OK guyz, Let seat back n enjoy this song ..

tapi sblm tu, LN nk dedicated this song to "mereka2" yg akn merancang hari bahgia xlama lagi:) Kira sbgai inspirasi utk uolz & would be able to give the "ideas" on how the day will be..(mmg saje select lagu ni pn..hahaha)

But plz excuse him coz his tongue is not so MALAY. But I hope after listen to his song, may be uolz nk jemput Mr Raymondcrooke to sing on ur BIG DAY ;) - mana la tau kann...hehe

To ALL of "bakal2" pengantin, DO ENJOY THE SONG!!
LN Love U :) muaaahhhxxx


Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]