WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Wednesday, January 26, 2011

Baca surat ...kena baca TERBALIK tau...~~

HAAAAAhhhaahaaHaaHAAAAAhaaahaaaaHAAAAAAA

Ya ALLAH !!! xtahan mak nye...sakit perut gelakkkkk...khakhakhakah...
sampai tak leh nk berenti yeeerrr!! khakhakahaka Si Closet yg dok sebelah LN ni pn gelak sampai kluar airmata - alkisahnya..Tu blum lagi si FingerTypingGood punya gelak!! Xbunyi tapi ade suara.. cmner tu?? hmmm xpe. Lain kali LN cite...but now jom kita sambung gelak....

HAHAHA hahahaha - gelak gak lagi sambil tulis entry ni.. Nak tau nape LN gelak tak habis2.. haaaaaaaaaa...jom mai tgk ini crita... (sila klik VC kat bwh tu..tapi sendiri mau diingatkan ~ Gelak gabanz at your own risk!)

Pada Paling xleh tahan part BACA SURAT WASIAT TERBALIK...hhahahaha..
" mak aaaiii..nk cari "kelu" ye mak? hmmm...atta mak x bosan ke baca ayat cinta tu... yg paling penting skali kita kena baca terbalik....haaaa...baru la feellllll....ni mak kena belajor...!! JOM KITA REDAH & jgn lupa gelak sampai tak leh nk gelak lagiiiiiiiiii....hahahahaha

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]