WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Saturday, December 7, 2013

Macam Comeeyy jer...

Comeyy kan... Sweet kan dorang ni.. !!?

Tapi pasti ade lagi comey n sweet kannn... 
Hhmmm... Siapa yer??
Awak berdua ke?? ke sidia dgn ehem ehem dia ke?? 
Cer share dgn Mak Lady kalau rasa ada couple yg lebih sweet dan  omeyyy agi.. ;)
 Mana tau boleh menang hadiah !!!

Dear bloggers kesayangan Mak Lady ... 
Apa kata korg karang entri yg simple dengan tajuk.. "Sweet nya ...Comel nya"  dan jangan lupa letak gambar korang atau couple yg korg rasa sesuai dgn kateria di atas. Lepas tu letak LINK blog korg kat ruang komen entry ni..
ehsan dari TV3
Teraju Utama dari drama yang hit rating yang BOOM!!
* I Love You Mr Arrogant*

**Mak Lady akan lawat blog korang. Dan bila Mak Lady baca dan tertarik dengan entry korang... 2 pemenang bertuah akan beri hadiah istimewa dari My Worth Buying Shoppe utk entry yg comeyyy n sweet...  
Simple jer kann ?!! 
 Cepat !! Kalau nak hadiah misteri ... :)) mari kita share sape couple yang comeyy2..yang sweet2 ;))

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]