WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, September 15, 2013

Sekembali nya MakLady dari Cuti Panjang !!



Assalamualaikum.......

Segenap Sepurnama ~ Blog Dear Lady sepi......
Kini... kembali lagi bertemu kekawan di alam maya....
Pkabar kalian ? Harap semua berada dalam suasana yang bahagia....
disamping aktiviti harian kalian....

Sebelum MakLady terus mengarang dengan isu2 panas lagi....(hehe panas kerrr? ) Izinkan sekali lagi ~ MakLady memohon maaf atas segala kesalahan, kesilapan, kealphaan, ketidak sempurna nya apa juga perlakuan. Maaf juga dipinta jika sepanjangan kalian bersama Blog Dear Lady ini, ada yg tersinggong tersentap maupun termeroyan akan tulisan MakLady ... Harap kalian sudi memaafkan....

Kepada pembaca blog MakLady yang masih sudi berkunjung .... JUTAAN terima kasih diberikan....sesungguhnya tiada kata2 indah yang dapat menggambarkan kesyukuran nya bila blog kesayangan MakLady ni masih menerima kunjungan....

Minta maaf dari pihak MakLady kerana mengambil CUTI PANJANG - tiada entri yg terkini sejak sepurnama lalu. Ini adalah kerana mood raya~! mood puasa 6! mood Open House ... ngada2 menjengah MakLady maka dengan mood yang mengada2 itu lah ~ blog ini pun terOVER malas nya... ( tengok tu!! ML salahkan blog dia pulak tu..ha ha ha..)

Apa2 punnn... CUTI pun sudah berakhir ~ maka tamat lah sudah the long weekend public holiday. Lepas ni boleh lah Uolz looking forward to log in dan seterus nya melekatkan diri ke blog MakLady ni tau..;)) And the rest of Uolz, dont forget. Kita ada lagi satu CUTI ~ cuti raya haji Aidil Adha. Boleh la plan masa cuti nnti bersama keluarga kalian,  ye tak :))

Jom Cuti Cuti Panjang.... hooorrrraaaayyyyyy !!!

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]