WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Thursday, June 13, 2013

Comfy Tak , Cantik Tak?

Mungkin ada yang tertanya...
apa yang sebenarnya tentang cantiknya
paparan kali ni? Tengok macam biasa jer..
Sebenarnya.... 
ini adalah idea baru MakLady bila terima 
"comforter" yang cantik dari anakanda
berdua ni tempohari...

Memandangkan ianya sangat lembut dan gebu
maka kami cadangkan diletakkan diatas hamparan
katil. Mungkin nampak pelik tapi benar. Keluaran
baru dari Turkey. Hamparan indah yang boleh digunakan
sebagai hamparan (carpet) maupun comforter.

Bagi yang rajin boleh la diangkat hamparan ini,
setiap kali nak berlabuh...(tido)
tapi pada MakLady - ada masa ikut dan je..
he he he

Sekadar bertanya pada anda, 
selesa tak jika anda tido di atas hamparan
permaidani yang seumpama ini? 
Kawan2 MakLady cakap, bertambah lena lah tido
bila "landing" atas hamparan yang lembut lagi gebu gini...

WHAT SAY YOU? :)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]