WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Tuesday, June 4, 2013

Carpet Turkey 2 in 1

Assalamualaikum.
Dah pun Selasa... Alhamdulillah
Kita jumpa lgi :))
Semalam x sempat nak update entry pun. Agak sibuk..
Ape idaknye.. Anak menantu ajak mlawat WangsaWalk! Hehe mlawat sbb MakLady x de plan nak shopping kat sana pun :)
Selalu klu ke WW samada jalan2 cuci mata, jalan2 tengok wayang atau jalan2 cari makan kat sana hehe
Kali ni lain sikit. rupanya MakLady turut temankn anak nak beli carpet utk umah mereka. Kira nak minta pandangan laa..
Ok, bila smpai kat kedai karpet tu, mereka pun tunjuk kan carpet yg mereka berkenan. Cadang nk letak kat ruang tamu.
Almaklumlah ruang tamu umah lebih kurang besar gelanggang badminton! So ruang nk letak carpet pun besar gak la.. Huhu
Carpet yg dipilih sgt sesuai dgn luas nye. Corak pun up-to-date! MakLady pun xpenah tengok lg corak mcm tu d mana2. Hmm harga dia plak, mak aiii... Ribu riban!! Tertelan airliur MakLady dengar.. Tp xpela, mereka yg nk beli. Umah mereka.. MakLady iyakan, lgpun klu tanya MakLady memang CANTIK !! sejuk mata memandang!
Maafla, xdpt nk tunjuk carpet tu. Sbb tuan nye pun belum upload kat mana2 ... Tunggu bila dah dibentang dan dipergunakan baru MakLady berani tunjuk.. Kira surprised la ...
Anyway, apa yg MakLady boleh tunjuk! Adalah karpet yg mereka beli kan utk makLady! Carpet 2 in 1... Nak intai ape benda yg 2 in 1 tu, rajin2 jengah my next entry ! Sementara tu, korg layan dlu photo kat bwh ni. Nanti korg faham la ape yg MakLady maksud kn...
Till we meet again, take care tau! Love uolz :))

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]