WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Tuesday, June 11, 2013

Cari Miss Pink Hippo

assalam..
Im back !

Now, bleh sambung entri pgi tdi yg trbengkalai..

Yezza, misi mencari pink hippo nii..sbenarnya berlaku bulan lps. Cuma baru dpt siarkan kt blog kesayangan ML..

Korg tgk x gambar Pink Hipqo ni? Cute x kakton? Huhu cute kan :)

Itu lah sebabnya, ML ditugaskn utk mendapatkannya. Alkisahnya, pada hujung minggu itu bakal diadakan majlis tertutup sambutan harijadi sesorang.  Dah lah dirancang bersama ahli keluarga yg lain. Maka jemputan pun terhad. Kira family & private event yg berlangsung di luar KL.

Salah satu acara melibatkan "Surprise Gift" to one of the birthday girls. Dan Miss Pink Hippo ni was part of the surprise too.

Nak tak nak, MakLady kena cari gak! Menurut pihak yg memohon agar dicarikan soft toy pink hippo ni.... Ianya ade djual disekitar pasaraya maupun Mall.

Berpetakan panduan utk membeli size yg dikehendaki MakLady terus ronda ronda cari hippo. Cari hippo warna shocking pink yg comel ni bukan senang. Lumrahlah kan... Klu kita tak nak beli mmang bersepa2 depan mata tpi kala kita nk kan dia..bayang dia pun susah nak nampak!!

Oklah, pendekkan cerita ni. ML jumpa stelah penat ke hulu hilir...
Maka, dgn bangga nya si Pink Hippo scara tak rasmi nye menjdi peneman ML, tika driving back home aritu ... sblum dia diberi tugasan menjayakan kejutan!

Ya Kejutan! Hmmm utk siapa? Well, nnt ML sambung crite ni on my next entry.. Again! Hehehe

Till then, stay cool. Enjy ur day k.
Luv u ;) be good!

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]