WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Thursday, April 11, 2013

Asal hujan je , JaMMeD !

"Oh dear...The time now is about 9.30 pm.
Time to sleep! Tomorrow gonna be another busy day! But why am I still on the road??
"Oh dear! I need to be at Amer's school by noon tomorrow...Long journey ahead. So, dont stay up late MakLady oiiii... must get to the bed early. No blogwalking tonite!! Hmmm....mayb create new entry for tonite?
Oh cannot laaa.. need to get to bed early. But, how ? Im still here - on the road. And the rain is still here to stay"  bla bla bla..MakLady cakap sorang2...
Alahaiii ape plak MakLady meraban merapu mlm ni! cakap Orang Putih plak tu!?...iskk iskk terlebih makan Chicken Chop or T-bone Steak kot..hehe
Bukan la.. sbenar nye, dialog kat atas tu sekadar nak release stress jerr. Kira Jiwa trkaco sikit malam tdi sebab tu, bercakap sorg2 dlm kereta. Guna bahasa yg mudah diluahkan. Ini juga cara MakLady layan penat tika driving petang tadi hingga bawa ke malam.
Yerrr... stress n penat driving di sekitar KL ini,  especially waktu org pejabat bersesak memandu waktu pergi balik pejabat. Confirm Jammed!! Tambah pulak memandu dalam hujan lebat mcm malam tdi... Bosan Tahap Gaban!! Jarak yg dekat pun kkadang amik masa yg lama utk sampai ke desfinasi..
Just imagine... Kalau korg saban hari melalui route yg sama merempoh Trafik Jammed, tiap2 hari, agaknya stress jugak x? Bila tiada pilihan lain untuk berada dlm kereta ketika sesak ni, korg buat apa yer?? Menyanyi?? Dengar Lagu atau Radio?? Or talking to yourself dlm hati mcm Maklady?? hehehe - as i did while stuck in the traffic jammed dlm hujan lebat spanjang perjalanan Bangi - KL - AKLEH - Ampang..
Ok dearie....
Time to log off..
Goodnite Uolz..
Goodnite BlogDearLady.

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]