WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Wednesday, March 13, 2013

Moga Kau Mengerti

Assalammualaikum
Aikk...sape yg harus mengerti?
MakLady nak berbicara pasal ape plak arini?
mmm... sbenar, ini tajuk novel alaf 21 yg baru MakLady beli. Nampk menarik sipnosisnye. Sape kat sini yg dah penah baca.. ?? bleh la share ..;))
Selain dari my super fav publisher, alaf21 ni kumpulkan penulis melayu tanahair yg berbakat. Dari mereka ini lah juga munculnya novelis yg Top dan juga novel tahap Best Seller. Mak Lady mmg suka dengan novel melayu terbitan alaf21. Buku atau novel under their brand ni memang superb. Bak kata peminat mereka yg baya MakLady pun boleh layan novel2 tersebut....
Hebat kan..!!??
Apa idaknya... cuba uol tgk drama dan filem yg hebat2 or boxOffice, rata-rata cerita asal diambil dari novel terbitan alaf21. Industri filem dan drama utk tv skrg pun, dah pandai nak alihkan pandangan pembaca ke layar tv dan panggung. Hasilnya menakjubkan bgi kedua pihak secara kasar. Masing masing berebut nak bikin filem atau drama dari kisah novel..u.untung untung boleh kaut berjuta ribuan ringgit. Sape xnak jdi kaya ooiii? Dah rezeki Allah swt nak kasi....

Selain memberi sokongan kpd penggiat seni dgn menonton drama yg hebat hebat ni, Maklady tetap setia dengan Ombak Rindu, Adam Dan Hawa, Hingga Hujung Nyawa....Tribute to all of them terutama penulis buku atau novel, kerana hasil penulisan yg menyentuh hati sehingga MakLady terpanggil untuk terus menyelami sebuah kisah kehidupan dan percintaan yang penuh liku dalam novel ilham Lily Haslina Nasir. Mungkin ade yg penah baca, Moga Kau Mengerti.
Diharap selepas MakLady selesai membacanya nanti diharap dapt kiranya lebih mengerti dan menjiwai apa yg dilalui olwh watak2 dlm novel tu ...
Mana lah tau... ade producer yg dok intai intai novel apa plak lepas ni ... Hhmmm paling tak pun wat drama bersiri sampai berepisod2 !! hmmm meletop la plak "Moga Kau Mengerti...."
*terima kasih alaf21 ..!!!
TQ to Lily Haslina Nasir for such a novel..."

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]