WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Thursday, July 12, 2012

Hati MakLady Berkelipan...

Assalamualaikum rakan blogger yg ML hargai...


Bila korg baca tajuk entry ML kali ni, sure hati penuh suspen kenn... Hmm dah kenapa nye plak hati ML ni nk berkelipan semacam? Dah mcm org muda plak ML ni... Jgn salah tafsir, hati berkelipan ni bukan utk org muda je tau... Seusia ML pn kena berlilap lilap juga kaedah nya. ... 


Nk tau kenapa hati ML berkelipan? 


Jeng! jeng! jenggggggggg..... (mcm intro babak suspen filem melayu dolu - doluuu..)


Alkisahnya, jap tadi baru MakLady sempat jengah blog ttiba dapat msg berbunyi,
 " Assalam mak lady! hadiah dah sampai. saya ada buatkan entry khas untuk mak lady. hewhew :p"
Ya ALLAH dengan msg mcm ni, dah mampu wat raut wajah ML berubah. Terus pipi naik sampai kecik mata !! Terus ML KLIK KAT SINI... Terharu ML ssgt baca entry dari Cik Beruang....TERIMA KASIH dearie :))  Klu Uolz pun, sure terharu hokey!!!  



Macam gak la sama FEELING nya bila mana dapat msg - lebih kurang bunyinya -  kiriman entry Puan سو هايده yg sangat BESTTTTT... Entry kali ni, bercerita panjang pasal pengalaman ketika datangnya abang " Posto! Posto!" ke rumah beliau semalam .... bila ML baca kesah dlm blog dia ni, ML tak berhenti tersenyum sendiri. Siap dengan bayangkan keadaan masa tu lagi....Ceria sangat hati MakLady tauuu... bila sipenerima menerima hadiah dengan bangga. Nk tau cerita selanjutnya? sila...(KLIK KAT SINI ),

Meh sini ML nk crite plak : Bukan setakat terkedu sekali...tapi 2 kali! 
Yeeeerrrr...2 kali ML terharu dgn keikhlasan mereka wat entry khas utk MAKLADY.... [ko aderrrr.....?] Jadi my double happiness ni ML nk share sama Uolz...sbb Klu korg pun, rasanya pasti SUKA kennn?


Sbenarnya pd ML, setiap pemberian itu tidak penting cuma hati pasti "berkelipan" bila je dpt tau yg ada org yg menghargai ssuatu pemberian dgn hati yg terbuka. Mcm tu gak ler ML nya hati Uolz, syukuralhamdulillah, bukan minta dibalas sekadar Orang Berbudi Kita Berbahasa...Buat tuan punya entry, ML amat2 hargai sbb sudi wat entry - siap dengan menceritakan detik awal hingga ke akhirnya.... Kalian wat hati ML tersentuh dan ssungguhnya Berkelipan [kena pakai shady klu nk tengok... hehe]. Terima Kasih ats ingatan.

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]