WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Friday, June 1, 2012

Celebrating June~!

Credit to MyDarlingz...
Sedar X sedar, kini kita dh ke midyear - yezzzzaaa skrg dah BULAN JUN !! Cepat kan masa berlalu... rasa mcm baru semalam je kita sambut Tahun Baru... Baru je MAY berlalu. We celebrated Mother's Day, Teachers' Day, and my second girl's Birthday last month. Now it's time to welcome, JUNE  2012!!

Dalam diari MakLady bulan Jun ni , lots of events will take place. Antara yg bakal berlangsung bulan JUNE - adalah sambutan hari lahir puteri MakLady yg ke 25.

Alhamdulillah dah suku abad dah rupanya akak kita ni...pewwwiitttt... Cepat tul masa beredar. Teringat masa dia baby dulu, x sabar nk tgk dia besar. X sabar nk tunggu she goes to Pre-School. Bila Pre School, menanti mcm mana la plak bila dia skolah nanti.... hmmmm...Impian setiap ibu bila melihat anaknya membesar depan mata. Masa tu, klu boleh nk kasi yg terbaik utk anak2. Sukar utk digambarkan perasaan & harapan ibu. Yang pasti, ibu2 yg penah alami situasi ni, pasti setuju - mungkin ada yg tersenyum sendiri bila teringat akan segala kenangan saat kehadiran anak sulong.....segalanya mahu kan yg terbaik utk si ANAK...

Well.. time goes by so fast. Her bday kira yg last in row for us to celebrate - dari adik beradik yg lain ( the brothers - April, lil sis - May) Cadang nk celebrate utk big Sis ni, lebih meriah. Coz this is a Special Year for her!!

SyukurAlhamdulillah im still here to see her being a woman i wish for...

A wish in advance ~ Happy Birthday to You (",) Moga Murah Rezeki & Selamat Dunia Akhirat. Aminnnn....

MakLady X penah lupa : 16 Jun -  is Fathers' Day. !! 
ThankU abang for all the GIFTs of Love [ the kiddo~!!]

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]