WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Wednesday, April 11, 2012

Melawat Museum Anak Patung...

 WOWW... MUZIUM PATUNG MAINAN?? ..
kat mana lagi klu bukan kat Pulau Pinang.
Bagi peminat anak2 patung mmg harus ke sana sbb kita boleh tengok replika patung2 
dari bbagai karaktor yg menjadi favourite
d masa kanak hingga la ke masakini. 

Patung "Sarimah" dgn memakai kebaya - dikhabarkan koleksi  ni adalah ..
 THE FIRST meniru wajah  celebriti tempatan ....

Patung Pengantin - Erin teruja dgn bridal/wedding dress

Patung Mr Bean & Friends

Lagi Patung MR BEAN ....

Gedik tul la si Mr Bean ni...menjelang kat Ms A ...

Harry Potter lawan dgn Gergasi???....

Kalau korg ke sini, leh tgk patung replika dari bermacam2
karaktor dari filem2 terkenal ...
salah satunya adalah
HARRY POTTER...

Koleksi dari animasi cartoon THE ARABIAN NITE
sape lagi klu bukan ALLADIN & the magic lamp..
& together with his friends

Patung2 disimpan dlm rak2 yang mcm ni jer...
*rasanya pihak museum dpt ubahsuai kasi lagi besar tempat ni...
sbb terlalu padat dgn patung2 mainan yg disusun dlm satu rak*

PADAT - SESAK : Ruang utk Karaktor dlm siri STAR TREK

Untung si Spider Man ni..- dia dpt ruang utk diri dia je..
siap buat aksi yg Aqil anak buah ku buat bila bercerita pasal
si Spiderman ni....  
.... TERUJA TAK?..wait till u see all THE PHOTOS I took @ the muzuem that day..!!
- jgn lupa jengah ke entry selepas ni... *-* 

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]