WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, April 9, 2012

Sometimes we also Blurr...

Waaa..best nye bagi mrk yg berada di Arena Star Genting Semalam...

Ape idoknya...  BINTANG @ STAR mmg ramai yg ada di atas sana...

TAHNIAH kepada yang Menang!! Sure lepas ni meletop2 la producer datang amik korang berlakun....
Cuma rasa pemenang2 tak kira la korg artis ke, celebrati ke, pengacara ke, penyampai ke...yang penting !! klu dah berkali2 naik pentas tu... RASANYA its time to give some other talent to be recognised!! I puji sikap kak Siti kita. Dia pn tau org dah mula meluat , asyik simplicity dia je yg naik pentas!! ye laaaa Klau asyik org yg sama je yg menang...x Best la kan huhuhu so hopefully next year..udah la skit2 dicalonkan... kasi la org lain plak yer dik nooonnnnn... :P

★LadyDidieMsia★
Credit to Google & tuan punya gambar...
anyway, im happy cox my tekaan menjadi for best comedy actress yg paling best ...(xyah wat lawak pn dia leh buat org gelak...) TAHNIAH didie!! Pagi tadi tgk ur tweet .. u minta maaf kat fanz sbb xsempat nk ucap terimakasih masa speech waktu dpt award tu.. bukan apa... NERVOUS la akak ni kennn... Anyway ! we do sometime BLURRR..bile terkezut...!!! hahaha... relax la beb..I rasa ur fanz tak kesah ...we FAHAM :))
pic.twitter.com/w9CtRSHF
Credit to Goodle & Aaron Aziz & Wife..

To my darling AA - congrate sgt2 sbb menang 2 kategori sekali gus muncul sebagai BINTANG diantara BINTANG anugerah~!! ni semua kerana sayang n doa wife dia la ni...:)) Tahniah Aaron Aziz, tahniah Singapore ...harap2 lepas ni, Aaron buka hati nk jadi warga Malaysia..hmmm if not Y NOT.... yeezzaaaaaa

Kredit kpd kedua2 artis - dr personal twitter mereka.

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]