WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Friday, March 9, 2012

Klasssss....Mak Dara !


WAAAHHH...BESTNYA BILA.....
apa saja yang kita hasil kan secara kreatif menjadi...

Seronoknya sukar nk digambarkan walaupn bukan MakLady yg terlibat. Tapi apa2 pn, inilah drama yang dinantikan oleh tuan buat skrip yang bergadung tenaga & idea sampai tak tido malam... 

Sapa lagi klu bukan spupu MakLady yg sangat2 berbakat dlm hasil kerja penulisan terutama menghasilkan skrip2 drama. Banyk dah hasil beliau dan adinda tercinta MENJADI!!! Ye la, klu disiarkan kat TV pasti MENJADI kebanggaan peribadi..betul x? Dan MENJADI hasil yang mampu menyuntik semangat utk terus menulis...menulis dan terus menulis skrip....

Bukan senang tau...nk jadi penulis skrip ni. Apa2 pn MakLady nk ucap TAHNIAH dan BANGGA kepda kedua2 kezensister MakLady yg berdua ni.. MakDara a.k.a Adza Irdawaty dan Adza Nasyaemie Adenan, atas kejayaan menghasilkan skrip drama PUTERI SALAMIA yang bakal disiarkan di TV2 petang ni....

*Drama ini telah diterbitkan oleh Puan Zay Bt Hj Datuk Basalie... Drama ini dikhabarkan oleh Mak Dara ...bahawa drama ke 62 beliau setelah 5 tahun berkecimpung dalam dunia penulisan...*

Waaaaahhhh...kelasssss  MAK DARA..... !! muaaahhhxxx

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]