WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, January 22, 2012

Syiling Emas! Syiling Perak! MakLady Kayooo..




Mulai skrg, duit syiling baru dah mula diedarkan. Maknanya kita dh boleh "jumpa" syiling keluaran 2012 ni, semasa urusniaga di bank, pasaraya maupn di gedung2 membelibelah. [Seperti yg penah dilapurkan oleh Bank Negara, ianya akan mula diedarkan pd awal tahun baru...]  Klu minat dgn syiling baru ni, leh la surf ke laman sawang bank negara. Tpi klu korg malas, cer baca dr link MakLady ni, sbb penah buat entry psl Syiling Baru 2012 ni bbrapa bulan yg lalu.

Kat atas ni pn ada gambar duit syiling tu. Rekabentuk lebih unik sbb lain dr yg sudah2. So rasanya, bukan MakLady saja yg teruja nk dptkan duit baru (emas) & (perak)... tapi yg pasti, ramai di kalangan kawan2 blogger yg penah terima duit syiling baru ni...Apa yg menarik dan pengalaman pertama??- bleh la share kat sini (comment)..

Pasti ada komen2 mengenai penemuan baru dgn syiling2 ni kan? What Say Uolz pasal duit syiling ni jika dibandingkan dgn duit syiling yg sediaada..??

* MakLady suka simpan duit RM1 syiling suatu masa dulu...tpi skrg xbest sbb duit emas dah kecik nilai dia..jenuh nk penuh tabung...uhuhuhu..*

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]