WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Friday, February 3, 2012

Perlu ke Putus???...~~

 Take A Break Mug Showing Relaxing Or Tiredness Stock Photo - 11947566


" U NEED A BREAK, dear !!! "

Inilah ...Kata2 yg terkeluar dari mulut my BFF.. suatu petang hujan renyai2 di sbuah warung LaksaPenang tak jauh dari tempat tinggal MakLady...

alahaii..serious nye bunyi ayat dia bila MakLady sampaikan hasrat ...
utk amik sedikit masa -  relax and cool off...


"Awak Perlu Putus...??" klu disebut dlm terjemahan terus ke Bahasa Melayu ~
Sape yg Nak putus? Sape yg perlu Putus di sini..?? ..
Jgn la panik...Ha Ha Ha....


dont get so excited la kawan!! ... Ni bukan entry gossip mak enon..
Ni bukan cerita panas yg mcm korg baca dlm blog gossip artis tu..hokeyyyy

Apa yg dimaksudkan kat atas tu....BUKAN putus la !! Xde sape yg PUTUS atau Break~!!!
MakLady saja je nk gempaq kan entry kali ni......
hehehe [jgn marah..joke of the long weekend..]

Sebenarnya ...
apa yg dimaksudkan oleh my BFF tu adalah.... " AWAK PERLU REHAT sebentar..." haaa mcm tu la bunyi maksud ayat tu....

Oleh kerana pd dasarnya MakLady pn dah lama tak gi bercuti. Berehat2 utk diri sendiri. Maka, dgn rasminya, MakLady nk ikut la saran beliau agar REHAT kan diri....

tapi ke mana?.... hmmmm... Biarlah Rahsia...:P~~

* Nantikan entry seterusnya utk ketahui...ke mana destinasi MakLady utk amik putus~!! hahahaha Take a break la tu....laa laaa laaaa...*

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]