WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Thursday, February 2, 2012

LOVE is in the Air....

Love is in the air! Tell that special someone how much they mean with one of our great I Love You Comments and glitter graphics. Click here to browse our Love and Romance comments
February datang lgi. Hari ni dh masuk hari ke 2 , dlm bulan ke dua dlm kalendar orgputih. Pd Bulan ke 2 ni juga sgt sinonim dgn suasana ROMANTIK!
Sbb .... BULAN sempena meraikan PERCINTAAN.
Wowww... bestnya Februari ni kan? Bulan yg penuh dgn "bunga2 dlm taman" gtew...

MAYBe.. Bulan Februari ni klu dulu2 nya selalu dinnti munculnya.... sbb kita bleh "layan" cinta. Bulan yg full of love atau LOVEs in the Air....

ape idaknya ~ dlm bulan Februari munculnya Hari Kekasih yg disambut utk mengingatkan Kekasih Hati...Pengarang Jantung ...Sweet Heart.. Love..sang kekasih!! Haaa...wlupn dlm bulan ini jugak sape2 yg dok berkapel2 tu, sibuk kan diri utk raikan Hari Kekasih skadar utk mengingati pasangan masing2 dgn memberi Hadiah sebagai tanda suci percintaan mrk. 

Istimewanya bulan Februari !!...kononnya sambutan Hari kekasih atau Valentine's day yg dari awal telah memberi semangat 14 Februari kpd pasangan yg hangat bercinta, katanya.... Allahualam...  [Maaf. umat Islam dilarang utk sambut Hari Kekasih ini sbb utama nya melibatkan akidah dan kepercayaan yg takut dipesongkan] 



Syukurlah skrg ni perayaan ini, tak lagi menjadi ikutan anak2 muda Islam. Mungkin ada lagi yg sambut tapi yg penting, NAWAITU....Pada MakLady, Febuari lebih bermakna jika disambut dgn betul dan tidak melanggar tatasusila beragama... Saling mengingati org tersayang merupakan amalan2 yg boleh menguatkan kasih sayang tapi jgn sampai kita terpesong dri landasan iman semata2 nk turut serta dlm perayaan yg songsang...Mudah2an d bulan yg penuh kecintaan menambahkan rasa CINTA PADA ALLAH melebihi segalanya. ... Islam - islam photoinsyaALLAH

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]