WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, November 7, 2011

Sharing Is Caring... indeed!!

Masa dok belik2 my Ytube profile, ttiba terpandang kotak msg ~ ada message!! So trus klik and what a surprise~!! An old msg that was sent to me... [kes teralih pandang la tu..] The sender? im not sure sbb guna id yg MakLady pn tak berapa kenal.. [hrp sender leh intro skit..;)]

Ok. Sebenarnya msg dari pengirim yg hanya dikenali dgn nama ellio8, sudi share a VidoeClip yg dia download kat YT. Dah lama dikirim, cuma baru hari ni MakLady terperasan~! issskkk...teruknya MakLady ni.... adussshh !! harap2 ellio8 xmajuk!! Anyway, let me share the VC yg dikirim. As mentioned, ellio8 cipta VC ni sebab minat sgt dgn  Benjy & Dania . Mmg Minat Habis la kata org, sampaikan byk jgk la VC yg tersenarai dlm profile YT kawan kita ni.


Xdinafikan berbakat sungguh beliau dlm mencipta VC yg sebegini rupa. Klu suruh MakLady buat pn, HaRaM tak jdi apa2 pn!! So tgk org punya je laa... Oh Yes! THANKS again to ellio8 for such a talent & love! Sungguh terhibur and terharu bila U sudi share. MakLady pn suka giler dgn watak Benjy. Especially bab ~ he try his best to win Dania's heart. Dania pn punya karektor yg MakLady suka! Mmg secocok la dorg berdua tu...!!! xcaya jom tgk VC ellio8 ni...

Hmmm...Mcmne ellio8 tahu MakLady minat this owesome couple ni?? aduhaiiii..apa lagi MakLady pn selak la profile kat YT milik "ellio8" ni.Mmg seronok berada di sana sbb bnyk lagi VC yg dicipta dgn lagu2 yg bermakna. First time tgk VC tajuk " Cinta Terlarang"...MakLady terus jatuh hati...

Lagi menarik sbb lagu2 tu mmg kena dgn story mory dari AWAN DANIA tu sendiri. HEBATnya percintaan dua insan dlm bercinta....Mcm2 rintangan yg berlaku pd cinta Benjy & Dania sampaikn Dania pn terpaksa memilih jalan penyelesaian :( Anyway, Benjy tak putus asa beb.. Cuba..cuba dan cuba mendapatkan Dania the best he can~!! ) Sad to say ~ ending cerita ni tergantung....xtau bila nk sambung balik...:(( uwaaaa

Such a sweet couple ~
sapa lagi klu bukan my fav couple,
 Dania & Benjy dlm Awan Dania
Well...as korg2 yg minat tgk crite ni, pasti ada HERO yg korg minat kan. But MakLady serupa mcm ellio8, [xdpt di sangkal lagi...] akan sentiasa VOTE Benjy for Dania. Yg lain2 tu tolak tepi ~ ha ha ha ha...

Klau nk tau WHY mak Lady suka "Benjy" ~~ i guess serupa gak kot dgn ellio8 kot..huhu cuma MakLady ada lagi 10 sbb - make 20 sebab semua nya~!! [xnak kalah tuu...!] Nak tahu? hmmm kena la tonton VC ni dan the rest of it ~ :))

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]