WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, August 7, 2011

Hmmm..Boleh tuju Lagu??


.
Alamak! Kantoi..

Sudah la Sayang... i dont believe u,
i've always know tht ur words were never true,
why am i with u i pun tak tahu..

nowander lah my fren pun tak suke u..



Seperti yg diakui oleh si abg di depan para wartawan - inilah dia ...
hubungan  "abang - adik" yg berlanjutan sampai ke USS - Singapore!
hubungan antara "adik - abg" ,,,

Malah dgn mudah peminat si abg ni, mula menghukum dan sampai skrg ni pn masih PERCAYA HIDUP2 bahawa "bukan angkara org ke3" punca putus ikatan. Klu tak silap MakLady itulah tajuk berita pd frontpage paper bbrapa hari lepas~! apa2 pn, segalanya dh tersurat. Bukan Jodoh Mereka. Tapi apa yg mengejutkan. Pagi tadi semua DRAMA telah terburai. Akhirnya terbolos sudah gawang kali ni. Segala kata2 penafian telah ALLAH bukak ..!!

Yang penting, ianya berpunca dari sikap "player" itu sendiri. Bukan saja player kat padang tapi bijak bermain dgn kata2. Sbb tu la dia tak leh nk jaga gawang PEMBOHONGAN bbanding dgn gawang kat padang..Kan dh kena baham dgn dato Harimau...aaauuummmm...

As for those ppl out there yg suka mengaibkan org, suka menghina, suka meninggi diri, suka lupa diri dari mana asal kita, suka cakap bohong, suka tuduh2 org, tak lupa gak pd mrk yg suka menabur fitnah , suka melaga2kan org lain demi kepentingan diri, suka mencari salah org sedangkan dah terang2 salah mrk, mencaci maki bagai nk rak, menidakkan benda yg sahih, INGAT!!!!... segala akan terbukti kebenarannya ....Kerana ALLAH itu WUJUD dan mrk yg sentiasa berdoa pd Nya akan menerima hikmat dari Nya. SubhanaALLAH 


Alhamdulillah ..krn ALLAH. DIA yg maha tahu. Dia yg maha mengerti... ALLAH jua telah mendengar doa mereka2 yg teraniaya. Ku panjangkan syukur ke hadrat Ilahi dgn kebenaranNya. Alhamdulillah

Moga dibulan yg mulia ni, mari kita mengingati diri sendiri kebesaran ALLAH swt..

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]